Cum reușesc bărbații să trăiască viața ca pe o vacanță

26iun.2020 Cum reușesc bărbații să trăiască viața ca pe o vacanță

Te-ai săturat de deadline-uri și responsabilități zilnice? Amâni deciziile importante, iar chiria lunară este picătura care umple paharul? Avem soluția pentru o viața ca o vacanță. Fă o alegere înțeleaptă și scapă de griji și de reproșuri.

Te înțelegem. Viața bărbatului contemporan este un paradox: cu cât are mai multe responsabilități, cu atât este mai mare dorința sa de escapism, de recompensare și de relaxare. Se spune că bărbații știu cum să trăiască mai relaxat decât femeile, mai ales că prin prisma educației primite și a modelelor observate în generațiile anterioare, activitățile casnice și de educare a copiilor revin aproape în totalitate femeilor. Stereotipul rolurilor în familie este un avantaj al bărbaților pentru a-și trăi cât mai relaxat viața, mai ales după ce au bifat așteptarea primordială ce le revine: achiziționarea apartamentului perfect.

Realitatea unei vieți ca o vacanță

cantatul la chitara, intr-un apartament modern, ajută la sanatatea psihica

Bărbatul modern amână deciziile importante ce țin de responsabilități majore, însă, odată ce intenționază să își întemeieze o familie, acesta se mobilizează și știe că dacă trece testul acesta, a îndeplinit marea sa sarcină de viață.

Într-adevăr, etapa prospectării este una dificilă, întrucât fiecare viitor proprietar dorește o locuință și un cartier care să îi ofere toate facilitățile necesare unui trai modern, cu un raport bun calitate-preț. Dar în București există și astfel de ansambluri, precum Greenfield, care bifează majoritatea așteptărilor de locuire și pot convinge prin calitate și prețuri avantajoase.

Dintr-o perspectivă pragmatică, cu banii de chirie, poți să îți cumperi un apartament dacă apelezi la o soluție de creditare bancară. De acum îți poți asuma rolul adultului responsabil, care oferă o viață mai bună familiei sale.

 

În Greenfield, ai toate premisele pentru a trăi viața ca o vacanță, chiar în Sectorul 1:

Copilul se va juca în siguranță în parcul din cartier, iar tu te poți relaxa cu prietenii sau vecinii. Legenda spune că o bere merge mai bine dacă priveliștea e verde, un verde de Pădurea Băneasa, iar     aerul mai curat. Cum știm asta? Stația de monitorizare montată în cartier confirmă în fiecare zi un aer ca într-un orășel de munte la o altitudine de 1000 m. Nu vei avea grija drumurilor matinale la grădiniță și școală: dezvoltatorul Impact a donat teren către Primărie, urmând să înceapă lucrările de construire. Deci se confirmă! Exact ca în vacanță, vei putea dormi mai mult, pentru că centrele educaționale sunt la câteva minute distanță. Dacă lucrezi de acasă, pauza de masă poate include o plimbare relaxantă prin pădure sau chiar un somn scurt, pentru că liniștea din cartier este deranjată doar de trilurile păsărilor. Terasa poate fi locul pentru o cină romantică cu partenera, iar pentru diversitate, la 5 minute de casă, vei avea restaurante disponibile în Greenfield Plaza,  mall-ul a cărei construcție începe în toamna acestui an. Nici o vacanță nu este completă fără un răsfăț la spa. În Greenfield Plaza centrul spa are 3.774 mp cu bazin semi-olimpic, piscine în interior și exterior, sauna, sala de spining, teren de tenis și sală de sport. 

oameni fericiti in apartamentele lor noi

Cel mai bun deal pentru o viață ca o vacanță

Exact ca atunci când prinzi o ofertă Last Minute pentru o vacanță de vis, așa și în Greenfield – Apartamentele de 3 camere îți oferă luna aceasta cel mai bun deal: 985 Euro/mp + tva.

Prețul apartamentelor cu 3 camere de 94 mp, finalizate, se încadrează în TVA-ul de 5 %. 

 

Cum stă situația la noi, în Greenfield

Dăm din casă și declarăm că 46% dintre proprietarii de apartamente sunt femei și doar 45% sunt bărbați. Facem apel către bărbați să ia decizii înțelepte și astfel, să echilibrăm balanța. Cu cât este luată mai repede decizia, cu atât scapi de griji. Prinde unul dintre ultimele 30 de apartamente finalizate cu TVA de 5% și te poți muta în 48 de ore. Prețurile pornesc de la 71.500 Euro + TVA

Vara e în toi, iar în Greenfield, atmosfera de vacanță este la ea acasă. Fii un bărbat cool în continuare, un familist convins și îmbrățișează viața ca o vacanță! Și... nu uita de aerul curat din Greenfield cu indicatori similari celor întâlniți într-un oraș de munte situat la peste 1000 de metri altitudine!

Dacă vrei mai multe detalii despre oferta noastră, completează formularul de mai jos și te vom contacta imediat.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder