Cum este să locuiești în Greenfield, din perspectiva locuitorilor

01mai2019 Cum este să locuiești în Greenfield, din perspectiva locuitorilor

Trăim într-o societate în care aflăm ce fac prietenii noștri din Facebook, ne delectăm cu imagini perfecte din vacanțe pe Instagram, comentăm scurt și la obiect pe Twitter, ne facem board-ul de dorințe pe Pinterest și ne transformăm în mini-regizori SF pe TikTok.

Cu o societate din ce în ce mai ancorată în prezentul tehnologic și în ce se întâmplă ACUM în lume, online-ul are și părțile lui bune. Ne ajută să ne informăm mai ușor și mai rapid prin multitudinea de detalii ce sunt la îndemână și vin de la prieteni, colegi sau necunoscuți care au testat/încercat produsul/locația respectivă.

Pentru branduri, imaginea formată din totalitatea recenziilor, comentariilor lăsate în mediul online, este o oglindă reală a ce oferă compania respectivă. Contează acestea? Desigur. 

Pentru cititori, poate fi oportunitatea de a-și forma o părere apriori, până să încerce produsul/serviciul. Pentru companie, poate fi o oportunitate excelentă de a vedea ce trebuie să îmbunătățească la serviciile oferite. 

Din această perspectivă, Google este unul din cei mai buni barometrii în a vedea cum este să locuiești în Greenfield. La finalul lunii aprilie 2019, locația Greenfield are 773 reviews și un scor de 4.1 steluțe din totalul de 5.

Nu suntem perfecți, suntem umani și ne asumăm imperfecțiunile.Ne bucurăm când citim comentarii în care spuneți cât de plăcut este să locuiești în Greenfield. Dar în același timp ne propunem să îmbunătățim fiecare minus sau nemulțumire ce apare. 

 

Iată povestea Greenfield din perspectiva locuitorilor: 

Ștefan A. , recenzie lăsată acum 2 săptămâni:

În Greenfield, am decis să-mi cumpăr prima casă! Cu siguranță pentru mine este cea mai buna locație din partea de Nord a orașului, cu cel mai bun raport calitate/preț și o mare creștere a potențialului de valoare. 

 

Adrian G., recenzie lăsată acum un an:

Pădurea face acest loc o opțiune foarte bună de a trăi. Veri răcoroase. Aer curat. Căprioare și pui pot fi văzute noaptea în pădure. Frumos loc! 

 

Elena D., review lăsat acum un an:

Cartier bun și frumos pentru a locui. Sunt puține probleme referitor la conexiunile și drumurile spre oraș. Priveliște frumoasă asupra pădurii și loc din belșug pentru sporturi outdoor.

 

Marius T., acum două luni:

Proiectul este de calitate, personalul care se ocupă de vânzări desăvârșit. Sunt inginer constructor și am văzut mai multe proiecte, dar până aici nu am găsit pe cineva care să îmi poată răspunde la toate întrebările!

Raport calitate preț excelent excelent!

Recomand!

 

Iulia T., acum 2 ani:

Un cartier liniștit, plin de tineri și familii cu copii. Este o placere. Ca peste tot în oraș, există și plusuri și minusuri. Personal, prefer această zonă. Nu văd cu ce este mai prejos de Militari unde nu ai loc să respiri efectiv. 

Zona este în plină dezvoltare, dar sunt convinsa că la un moment dat se vor așeza lucrurile.

Personal nu cred că este atât de departe de oraș, dar depinde mult de fiecare unde are treabă și ce înseamnă pentru el acest 'departe'. Există microbuze care asigură legătura cu stația de metrou Pipera și cu magazinul Ikea/ Mall Băneasa/ Grădina Zoologică. De acolo poți lua autobuzele 301, 335 sau 131, care te lasă la Arcul de Triumf, Herăstrău, metrou Aviatorilor sau de ce nu Piața Romană. Personal nu am mașină, însă niciodată nu am fost în ipostaza de a fi nevoită să merg pe jos.

 

Dorin G., review lăsat acum 8 luni:

Este atât de liniște!

 

Vă mulțumim pentru toate recenziile în care ne spuneți cum este să locuiești in Greenfield! Ne obligă să menținem standardul ridicat și să vă oferim cea mai bună opțiune de a locui cât mai aproape de Natură.

Iar dacă nu sunteți încă deciși spre achiziția unei locuințe, vă așteptăm la o vizionare să vă formați propria părere despre Greenfield.

Hai să vezi un #BucureștiDarDiferit!

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder