Cel mai frumos traseu pentru bicicliști, în Pădurea Băneasa

28mart.2019 Cel mai frumos traseu pentru bicicliști, în Pădurea Băneasa

Știm că ești mândru tare de noua ta bicicletă și că de-abia aștepți să o scoți „la treabă”. Indiferent dacă ți-ai luat o cursieră sau un MTB (fie că e un freeride demn de un ciclist serios ca tine sau un downhill), dacă vrei să faci ciclocros sau trekking, dacă ai o bicicletă pentru deplasare urbană (poate că este pliabilă) sau îți place să faci acrobații cu un BMX, avem pentru tine o veste bună.

Nu e nevoie să te deplasezi prea mult pentru rodajul „armăsarului” tău cu două roți sau pentru a încerca noi scheme și moduri de manevrare. În pădurea Băneasa am făcut pentru tine cel mai frumos traseu din București (da, nu e nevoie să ieși din oraș pentru o tură memorabilă alături de „bijuteria” ta). Ai la numai cîțiva kilometri de tine una dintre cele mai accesibile zone pentru ieșirile în natură cu sau fără bicicletă. Întinsă pe aproape 900 de hectare, pădurea Băneasa oferă un spațiu atât de generos pentru activități ce țin de o dezvoltare psihico-fizică în armonie cu natura și cu tot ce ne oferă ea mai bun: aer curat, liniște și satisfacția petrecerii unui adevărat „quality time”.

Traseul pe care ți-l propunem se întinde pe mai mulți kilometri și nu prezintă un grad de dificultate ridicat. Variațiile de înălțime nu sunt mai mari de 1-2 metri, iar de-a lungul său liniile lungi și late (asfaltate pe câteva porțiuni) se îmbină armonios cu cele de single-track. Este un traseu ușor, potrivit atât pentru începători, dar și pentru cei avansați care pot exersa pe el tehnici de abordare a virajelor strânse (în viteză ridicată sau de croazieră), dar și manevre de control al bicicletei la derapaje, spații înguste, frânări bruște în linie dreaptă sau în viraj.

Pe traseul ce trece pe lângă cartierul nostru Greenfield Băneasa Residence, poți simți adrenalina concursurilor ce se desfășoară periodic în zonă sau poți pur și simplu admira pădurea sau cum îi spunem noi, locul nostru de joacă.

Fără prea multe rădăcini sau crengi apărute ca din senin în drum, gradul de dificultate a traseului poate fi stabilit chiar de tine prin tipul de bicicletă folosit, viteza la care îl parcurgi sau manevrele încercate.

Descarcă harta cu cel mai spectaculos traseu al anului și pune-te pe pedalat. Te vei bucura cu siguranță de o priveliște încântătoare și, cine știe, poate pe viitor te vei hotărî să ne devii prieten și vecin.

În Greenfield Residence nu construim doar case, ci un stil de viață. Comunitatea noastră este o îmbinare aproape perfectă de tradiție și inovație, clasic și modern, natură și confort. Pentru locuitorii cartierului îmbrățișat de pădure, plimbările în aer liber, sportul, interacțiunea cu mediul înconjurător sunt principalele motive pentru care au ales să locuiască aici.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, vino să te convingi singur. Oricum ar fi, rămâi cu o plimbare memorabilă pe care cu siguranță o vei repeta la fiecare ocazie ivită.

Hai, nu mai sta pe gânduri și apucă-te de pedalat! Pădurea te așteaptă și îți urează

#WelcomeToMyPlayground

Trasee bicicleta Padurea baneasa

traseu biciclete bucuresti nord

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder