3, 2, 1… Restart plantare!

27mart.2019 3, 2, 1… Restart plantare!

Indiferent dacă ai făcut-o deja sau ești pe cale să te muți în cel mai nou complex rezidențial din București Nord, Greenfield Băneasa Residence, sau dacă pur și simplu, la fel ca și noi, iubești natura și adori plimbările lungi prin pădure, pe 30 Martie te așteptăm să dai o mână de ajutor în marea plantare a primăverii.

 

După ce am plantat peste 1.000 de puieți de stejar în decembrie 2018, am spus că suntem abia la început de drum și iată că la sfârșit de săptămână facem un al doilea pas. Vom întineri pădurea ce cu drag ne înconjoară cu încă 1.000 de puieți de stejar, câte unul pentru fiecare alergător la Ștafeta Greenfield din cadrul Bucharest Half Marathon.

 

Știm că gestul nostru este unul mic, dar pas cu pas și numai împreună putem și noi la rândul nostru dărui ceva naturii ce cu generozitate ne face zilele mai frumoase și ne încântă simțurile atunci când o vizităm. Iar împreună cu tine putem nu doar să o ocrotim, ci să o respectăm și să o îmbogățim.

 

Tu nu trebuie decât să vii Sâmbătă, 30 Martie, începând cu ora 10:00 pe Strada Padina, iar de restul ne ocupăm noi. Puieți și unelte de lucru avem pentru toată lumea, ba chiar te așteptăm și cu o ciocolată caldă să ne povestim unii altora despre aventurile trăite în pădurea noastră.

harta plantare copaci

 

Un specialist Romsilva București, partenerul nostru de nădejde, ne va asista pe toată perioada plantării stejarilor. Îți recomandăm temeinic să te echipezi potrivit unei astfel de activități. Natura încă nu s-a trezit complet după iarna ce pare încă aproape, de aceea e bine să ai la tine mănuși, cizme și haine potrivite unei astfel de activități. N-ar strica și o cazma sau o lopată pentru eficiență. :)

 

Dacă te-ai hotărât deja să vii, dă-ne și nouă de știre și înscrie-te aici.

  

Când: Sâmbătă, 30 Martie, ora 10:00

Unde: Pădurea Băneasa pe Strada Padina, aici

Doar împreună suntem #ComunitateaGreenfield și spunem tuturor #WelcomeToMyPlayground

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder