10 restaurante la „o aruncătură de băț” de Greenfield Residence

24iul.2019 10 restaurante la „o aruncătură de băț” de Greenfield Residence

Știm că vă place să ieșiți în oraș, indiferent că e pentru o seară alături de prieteni, o cină de afaceri sau un prânz gustos și copios, motiv pentru care am decis să vă recomandăm câteva restaurante aflate foarte aproape de cartierul Greenfield Băneasa Residence, pentru toate gusturile și toate buzunarele. Am luat în calcul numai localurile aflate foarte aproape de cartierul nostru, pentru deplasări de maxim 15 minute cu mașina.

1. Studio 80, Aleea Privighetorilor nr. 80 – este un restaurant cu specific mediteranean și asiatic. Cu o atmosferă primitoare și foarte călduroasă, dar în același timp discretă spre intimă, preparatele celor de la Studio 80, deși poate un pic cam piperate la preț, pot satisface gusturile celor mai pretențioși dintre voi. De încercat și vinurile din locantă.

2. The Table – situat la parterul clădirii Băneasa Business and Technology Park, restaurantul The Table oferă o combinație interesantă de chic și confort urban. Specificul The Table este unul internațional, bucătaria oferind atât preparate tradiționale românești cât și mâncăruri sofisticate specifice bucătăriilor franceze sau italiene. Localul se pretează și pentru organizarea de evenimente private sau corporate, având o capacitate de 110 locuri.

3. Casa Albă, Aleea Privighetorilor nr. 31-35 – situat într-o clădire ce datează din anul 1930, restaurantul cu specific românesc dispune de salon, terasă și grădină de vară. Este ideal pentru finalul unei plimbări prin pădure, cu prețuri pentru toate tipurile de buget și poate satisface și pretențiile consumatorilor mofturoși. Nu uitați să vizitați și crama restaurantului, pentru o degustare din cele mai bune vinuri românești.

4. Stejarii Pool Club, Str. Jandarmeriei nr. 14S – cu un design extrem de primitor și cu terasă cu vedere la piscina olimpică a restaurantului, Stejarii Pool Club oferă un meniu internațional de top, de la preparate clasice franțuzești până la steak-uri americane. Este unul din restaurantele de lux ale Bucureștiului care a implementat cu succes conceptul de fine dining.

5. CulinArt Boutique, Strada Erou Iancu Nicolae nr. 67 – un loc cu atmosferă primitoare și prietenoasă, CulinArt Boutique oferă o multitudine de feluri de mâncare variate și sănătoase, toate pe fundalul sonor al unui pian extrem de liniștitor. Localul dispune și de terasă pentru serile de vară alături de familie și prieteni.

6. Pizza Bonita, Strada Erou Iancu Nicolae nr. 67 - Pizza Bonita este un grup de pizzerii prezente în principalele zone din București. Într-o atmosferă relaxantă puteți găsi mai multe sortimente de pizza, preparate după rețete italiene autentice. Puteți alege cu încredere dintre nenumăratele tipuri de pizza cu blat subțire sau un pic crocant, toate rumenite în cuptor cu lemne. Oferta include pizza pentru toate gusturile și poftele, de la rețete bazate pe carne la brânzeturi sau fructe de mare și include și opțiuni vegetariene. Restaurantul oferă și posibilitatea comandării pentru acasă sau birou.

7. Arabesk, Bulevardul Pipera nr. 55 – cu preparate mereu proaspete, restaurantul Arabesk vă așteaptă să descoperiți bucătăria orientală, cu accent pe celebra de acum bucătărie libaneză. Aici vă puteți bucura de mâncăruri cu arome unice și delicioase la prețuri normale, într-o atmosferă extrem de plăcută.

8. Trattoria Buongiorno, Șoseaua București-Ploiești nr. 42D – unul din cele șapte restaurante ale rețelei din București, Trattoria Buongiorno este un restaurant cu specific mediteraneean, cu accent pe Italia, țara pastelor și a pizzei pe vatră. Aici poți alege din foarte multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare, alături de un vin din zone ale Italiei. De asemenea, poți degusta și delicioase deserturi, printre care nelipsitul Tiramisu italian.

9. Argentine, complex Băneasa Shopping City, etaj 1 - Argentine Steak and Sushi vă poate oferi o experiență culinară ce își va lăsa cu siguranță amprenta asupra voastră. Bucătăria localului îmbină gusturile de steak și sushi în cel mai inedit și gustos mod cu putință: vită argentiniană gătită la perfecție în cele mai ademenitoare nuanțe de roz și cele mai bune ingrediente aduse special din Japonia folosite în reinterpretări ale rețetelor clasice.

10. City Grill Băneasa, complex Băneasa Shopping City, etaj 1 – cu un specific tradițional urban, City Grill este deja un nume arhicunoscut în domeniu. Indiferent dacă veniți de la shopping sau pur și simplu vreți să luați masa de prânz într-o zi de lucru, aici puteți găsi preparate care să vă mulțumească. Pentru cei mici există multe deserturi și sucuri fresh, iar pentru cei mari o selecție de vinuri și preparate delicioase din carne. De asemenea, meniul cuprinde și o varietate de preparate vegetariene: cremă de legume, de roșii, salată de vinete, alături de multe alte garnituri.

Este evident că nu am putut acoperi întregul număr de restaurante din zona cartierului nostru, le-am ales pe cele care, considerăm noi, ies puțin în evidență prin aspect, bucătărie și atmosferă. Împreună putem descoperi și alte locuri de luat în seamă din #BucureștiDarDiferit, așa că așteptăm sugestiile voastre. Mulțumim și #WelcomeToMyPlayground

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder