Suna un Consultant

Consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru a-ti oferi toate detaliile legate de apartamentele din Greenfield.

Lasa-ne un mesaj

Completeaza formularul urmator cu datele corecte si in maxim 48 de ore vei fi contactat de catre un consultant!

Greenfield Birou de Vanzari

Adresa:
Drumul Pădurea Neagră Nr. 2A, Sector 1
Bucuresti 014044
Program:
Luni - Vineri 9:00 - 18:00.
Sambata 10:00 - 15:00.
Duminica 10:00 - 14:00.

Birou Sediu Central

Adresa:
Willbrook Platinum Business & Convention Center,
Cladirea A, Etaj 1
Sos. Bucuresti - Ploiesti, Nr. 172 - 176, Bucuresti, Sector 1
Telefon:
+40 21.230.75.70/71/72
Alin Cârlan

Alin Cârlan

Consultant Vanzari

+40 729 100 108  

Vezi profilul
Formarea profesionala in domeniul afacerilor il determina pe Alin Carlan sa creada cu tarie ca numai o tranzactie de tip “win – win” poate fi una reusita. Alin stie ca sinceritatea si respectarea cuvantului dat reprezinta cele mai bune arme pentru a castiga increderea clientilor, iar cand aceste calitati sunt dublate de pasiune si de o cunoastere in profunzime a domeniului imobiliarelor, succesul nu intarzie sa apara. Indragit deopotriva de colegi si de clientii pe care ii indruma in alegerea locuintei perfecte, Alin este unul dintre cei mai apreciati consultanti din echipa Greenfield.
Livia Marin

Livia Marin

Consultant Vanzari

+40 729 100 658  

Vezi profilul
Livia Marin este un membru de cursă lungă al familiei Impact, căreia i s-a alăturat în 2004. În cei peste 11 ani de activitate, Livia a fost martora dezvoltării complexului rezidențial Greenfield. Absolventă a Facultății de Drept a Universității „Spiru Haret”, Livia s-a îndrăgostit iremediabil de real-estate, domeniu în care a și făcut performanță, fiind unul dinrte cei mai buni oameni de vânzări ai companiei. A petrecut mii de ore de lucru în birou, la negocieri cu clienții dar și pe șantier, pentru a vedea cum crește, cartier după cartier, unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidențiale din Capitală.
Beatrice Popescu

Beatrice Popescu

Consultant Vanzari

+40 729 100 926  

Vezi profilul
Beatrice-Georgiana Popescu îmbină perfect abilitățile de comunicare cu cele de vânzare. Datorită background-ului educativ, în cadrul ASE, Facultății de Marketing, Beatrice înțelege că un apartament este o investiție importantă în viitorul oricărui om. Toate acțiunile ei sunt ghidate de motto-ul: “Nu contează ce meserie ai, contează să fii cel mai bun”. Entuziastă, sociabilă și onestă, Beatrice vine mereu în întâmpinarea clienților cu tot ceea ce au nevoie pentru a-și găsi casa visurilor. S-a alăturat recent echipei IMPACT și este mândră să facă parte dintr-o echipă atât de valoaroasă, în cadrul unei companii cotate la bursă.
Cristina Gârtan

Cristina Gârtan

Consultant Vanzari

+40 729 100 600  

Vezi profilul
Cristina Gârtan este o tânără arhitectă care a ales compania IMPACT pentru dinamismul ei și pentru proiectele ambițioase cărora le dă viață. Mai precis, pe Cristina a atras-o proiectul Greenfield, aflat într-o etapă de puternică dezvoltare. Crede că un bun vânzător are o șansă mai mare să reușească în viață, așa că a muncit de tânără la o firmă specializată în promovare și consiliere de vânzări. Nu s-a abătut însă prea mult timp de la drumul ei, angajându-se consilier de vânzări la un cunoscut dezvoltator imobiliar, Tagor. În prezent, în echipa IMPACT, consideră că a intrat, finalmente, pe traiectoria ideală a carierei.
Roxana Ene

Roxana Ene

Consultant Vanzari

+40 729 100 672  

Vezi profilul
Roxana Ene a adus în imobiliare precizia specifică inginerilor (profesia de bază), astfel încât este o veritabilă bază de date pentru clienții săi. A făcut carieră în real-estate, unde a lucrat la mari agenții și dezvoltatori imobiliari, iar în 2013 a ales să-și pună experiența la dispoziția Impact și să continue să-și scrie, alături de această companie, paginile carierei. Pariază pe Greenfield, considerând că are atuu-uri incontestabile față de concurență: locație unică, lângă pădurea Băneasa, aer curat, liniște, și nu în ultimul rând, case bine făcute. “O plăcere să le vinzi”, mărturisește ea.
Myasar Dweekat

Myasar Dweekat

Consultant Vanzari

+40 729 100 165  

Vezi profilul
Absolventa a Facultatii de Studii Economice a Universitatii Ovidius din Constanta si ulterior a unui master in Comert, Marketing si Management in Turism la Academia de Studii Economice din Bucuresti, Myasar Dweekat s-a alaturat echipei Impact in anul 2017. Entuziasmul si determinarea cu care a pasit in domeniul imobiliarelor, alaturi de experienta bogata in lucrul direct cu clientii, o vor ajuta cu siguranta sa obtina succesul.
voucher