Greenfield Băneasa – Cartierul îmbrățișat de pădure

04mai2022 Greenfield Băneasa – Cartierul îmbrățișat de pădure

Zona Băneasa, din nordul capitalei, a ajuns unul dintre cei mai dinamici poli de dezvoltare pentru sectorul imobiliar comercial din țară. Accesul ușor spre centru, ieșirea din oraș și apropierea de o pădure cu o suprafață impresionantă au reprezentat, de-a lungul timpului, puncte de atracție pentru un oraș aflat în permanentă dezvoltare.

Majoritatea oamenilor din mediul urban știu cât de sufocantă poate deveni câteodată viața într-un oraș precum capitala București. De aceea, escapada principala a unui bucureștean este de a pleca, dar nu oriunde. Cele mai frecventate destinații sunt, de regulă, locații unde aceștia beneficiază de un spațiu verde, liniște și aer curat.

Proiectul Greenfield Băneasa este un complex rezidențial din București realizat de către dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor SA, care se bazează pe nevoia bucureștenilor de a respira un aer curat, de a experimenta sentimentul de liniște și de a-și îndrepta stilul de viață către unul sănătos. 

De ce Greenfield, de ce o comunitate ”verde”?

Ansamblul rezidențial Greenfield Băneasa vine cu o multitudine de facilități pentru oamenii care aleg acest stil de viață. Beneficiile încep de la locația unică de care dispune acest ansamblu, la statisticile aerului curat datorat prezenței celor 900 hectare de copaci, dezvoltarea inteligentă și responsabilă a apartamentelor și până la multitudinea de activități pe care le poți face, ducând un stil de viață unic, adoptând conceptul de Home Wellbeing.

Complex rezidential Bucuresti Baneasa

Beneficiile vieții într-un complex rezidențial cu zonă verde

Un complex rezidențial din București cu zona verde poate fi o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc sa locuiască într-un loc mai prietenos cu mediul.

Totodată, un ansamblu rezidențial amplasat lângă pădure poate fi alegerea perfectă pentru persoanele care doresc să locuiască aproape de natură. Este, de asemenea, o decizie excelentă pentru cei care doresc să-și petreacă timpul într-un mediu lipsit de poluare și substanțe chimice nocive.

Beneficiile locuirii într-un complex rezidențial cu zonă verde sunt numeroase, deoarece oferă aer curat, temperaturi optime pe timp de vară, frumusețe naturală și posibilitatea de a face o mulțime de activități în aer liber.

Cum alegi o comunitate „verde”?

Când aderi la stilul de viață pe care o comunitate „verde” îl are, ar trebui să iei în considerare ideile și valorile promovate și, ulterior, să stabilești dacă ți se potrivește sau nu. Spre exemplu, obiectivele principale ale unei astfel de comunități sunt protejarea mediului înconjurător și promovarea un stil de viață sănătos, în armonie cu natura. Din fericire, apartamentele Greenfield Băneasa sunt construite în concordanță cu aceste concepte, oferindu-le rezidenților facilități optime pentru o calitate ridicată a vieții. 

Amplasat în sectorul 1, ansamblul rezidențial Greenfield Băneasa oferă rezidenților o mulțime de facilități, exclusiv din interiorul ansamblului. Totalitatea facilităților din interiorul complexului imobiliar reușesc să suplinească fără probleme nevoile unui rezident, reducând astfel din timpul pierdut în trafic.

Pentru mai multe detalii referitoare la complexul rezidențial din Băneasa, completați formularul de contact și vom reveni în cel mai scurt timp posibil.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder