Știi vreun cartier unde ai 3.500 Euro REDUCERE la Apartamentele cu 2 Camere?

08aug.2019 Știi vreun cartier unde ai 3.500 Euro REDUCERE la Apartamentele cu 2 Camere?

Știm noi unul.

Este în zona de Nord a orașului și a strâns deja o comunitate activă de peste 4.500 de locuitori responsabili și optimiști. În plus, este într-o continuă dezvoltare, atât din punct de vedere al facilităților oferite cât și din perspectiva locuințelor noi, care sunt în plan de construire. Bine ai venit în Greenfield!

Știi unde poți să găsești 100 km de poteci, în București? 

Știm noi unde. Și este mai aproape decât crezi. Acest loc este în Sectorul 1, în zona Băneasa. Este în același București, dar diferit. Este un cartier unic prin locația de poveste și apropierea de Pădurea Băneasa. Cele 900 Ha de pădure îmbrățișează cartierul Greenfield și le oferă locatarilor o barieră naturală împotriva aglomerației și agitației specifice orașului. 100 km de poteci de pădure pot fi locul perfect de relaxare, fie că alegi o plimbare, o alergare ușoară la primele ore ale dimineții sau o tură cu bicicleta.   padurea baneasa

Știi vreun loc în București unde nu este niciodată aglomerație? 

Știm noi unul.

În ansamblul Greenfield Băneasa, deși ne mândrim cu 2.300 de locuințe finalizate și peste 4.500 de rezidenți, vei găsi un cartier aerisit, cu imobile cu maxim 5 etaje, cu locuri de joacă și 6000 mp parc interior. Atât în interior, în apartamentele spațioase, cât și în exterior, în zonele verzi dedicate locuitorilor, te vei bucura de suficient loc pentru a te relaxa și a te deconecta de problemele cotidiene. Te invităm într-un cartier unde vei avea senzația că ... poți să respiri!

cartier rezidential langa padure, unde poti plimba animalutul de companie

Știi care este locul din București unde copilul tău se poate juca în voie în Natură? 

Știm noi care este.

În Greenfield avem 9 locuri de joacă dedicate copiilor, pentru că știm cât de importantă este joaca în aer liber și spațiul dedicat copiilor. Și vă mai spunem un secret: apropierea de Pădurea Băneasa mai aduce locuitorilor un beneficiu semnificativ - o temperatura cu 3°C mai mică decât în centrul orașului.

doua fetite care alearga prin padurea baneasa

În plus, suntem cartierul cel mai apropiat de munte și de mare, din Sectorul 1. Evadările din weekend-uri pot deveni o plăcere, nu un stres și o „luptă" în traficul urban.

Dacă tot ce am spus mai sus se apropie de locul ideal, unde ai vrea să-ți crești copiii, avem o veste bună pentru tine: poți beneficia de o reducere de 3.500 de euro la apartamentele cu 2 CAMERE Finalizate.

Tot ce trebuie să faci este să soliciți codul promoțional! Cu acest cod poți rezerva apartamentul mult dorit până la data de 15 Septembrie 2019.  Prețul apartamentelor de 2 camere de la promoție începe de la 68.000 euro + 5% TVA. Locuința are 64 mp, iar schița o poți vedea mai jos.

apartament cu 2 camere sectorul 1 Bucuresti  

Indiferent de etajul ales, începând de la 1 la 5, apartamentele de 2 camere de la promoție au o suprafață construită totală de 64 mp și o terasă inclusă de 6.55 mp. Este simplu: soliciți acum codul de reducere și rezervi apartamentul dorit până la sfârșitul lunii Septembrie!  

Nu mai sta pe gânduri, programează o vizionare în cartierul unde poți simți calmul pădurii și unde vei face parte dintr-o comunitate veselă și optimistă, implicată și responsabilă (vezi toate evenimentele și acțiunile organizate de către Greenfield sau cele în care ne implicăm în calitate de parteneri, începând de la acțiunile de împădurire, până la cele sportive).

Vom fi bucuroși să îți spunem #WelcomeToMyPlayground și să te invităm să descoperi toate avantajele și beneficiile de a locui în sectorul 1 al Capitalei, în apropiere de Pădurea Băneasa.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder