Proprietar în Greenfield (apartament cu 3 camere)

12feb.2021 Proprietar în Greenfield (apartament cu 3 camere)

Primăvara este anotimpul perfect pentru noi decizii și noi începuturi, și totodată reprezintă ocazia ideală pentru schimbare, regenerare și reînnoire. După un an de incertitudini și nesiguranță, veștile bune încep ușor ușor să-și facă din nou loc în viața noastră, așa că ne aliniem și noi tendințelor. :)

Poți beneficia de o reducere cu până la 12.000 de euro + TVA dacă îți rezervi până la 1 Martie 2021 un apartament cu 3 camere în sectorul 1 București Nord, Noul Greenfield. Iar veștile bune nu se termină aici. La scurt timp după ce te vei muta în noua ta casă, te vei bucura pe deplin de cel mai mare centru comunitar dintr-un ansamblu rezidențial, Greenfield Plaza.

Odată cu finalizarea acestuia, o multitudine de funcționalități necesare unei mari comunități (zonă comercială și de servicii, centru de fitness și SPA, școală și grădiniță de stat, zone de promenadă și recreere, transport public sau punct ISU) vor fi la îndemâna oricărui locuitor din Greenfield Residence, la numai 500 de metri de pădurea Băneasa.

Intrarea în apartamentul tău din Noul Greenfield va însemna și intrarea într-o comunitate tânără pentru care un stil de viață sănătos nu este doar un principiu de bază, ci și o sursă de încredere, socializare și relaxare. Te vei bucura în plus și de oferte exclusive ale partenerilor noștri (producători sau magazine de mobilă, producători sau magazine de electrocasnice, notariate, bănci sau furnizori de servicii) pentru o experiență plină de satisfacții depline.

apartament cu 3 camere sectorul 1 BucurestiApartamentele cu 3 camere din Băneasa pe care le deținem au suprafețe construite pornind de la 87,59 de mp și ajungând până la 95,55 de mp, un aspect modern și exclusivist și îți oferă un stil de viață select într-un cadru premium prin fiecare detaliu, de la dotările și finisajele alese, facilitățile extinse și până la cea mai spectaculoasă vedere din București, către Pădurea Băneasa.

Interiorul unui apartament se remarcă prin designul modern, dreptunghiular cu linii clare, margini drepte și suprafețe fine, o expresie perfectă a esteticii dinamice moderne. De la ușa blindată de acces (clasa 3 antiefracție, toc oțel zincat vopsit din câmp electrostatic, finisaj maro închis, balamale de cea mai bună calitate, feronerie crom satinat cu broască cheie Safe - mâner/knob), trecând pe la prizele și întrerupătoarele de culoare albă realizate din materiale durabile de calitate și până la mobilierul suspendat din baie, rezistent la apă și dotat cu baterii din alamă sanitară și perlator cu aerator inclus pentru economie de apă și zgomot redus, întreg apartamentul devine un loc al liniștii și calmului atât de necesare după o zi agitată.

Apartamentele sunt dezvoltate de către IMPACT Developer & Contractor SA. Cu o experiență de 30 de ani în domeniul rezidențial, Impact este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Misiunea Impact Developer & Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde moderne, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără și Luxuria Residence, ansamblu rezidențial de lux cu Certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța, Boreal Plus și în Iași, Greenfield Copou.

Și pentru că imaginea valorează cât o mie de cuvinte te invităm să îți faci programare pentru o vizionare. Te vei convinge cu siguranță atât de avantajele materiale, cât mai ales de cele ce țin de confort, standarde ridicate de trai și apropierea de natură. Te vom întâmpina cu răspunsuri la orice întrebare, sfaturi pentru orice problemă și multe zâmbete. E timpul să intri și tu în comunitatea Greenfield!

 

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder