Proprietar în Greenfield (apartament cu 2 camere)

04feb.2021 Proprietar în Greenfield (apartament cu 2 camere)

În curând ne vom bucura de primăvară, iar spectacolul naturii retrezite la viață nu se va lăsa mult așteptat. Este deci momentul ideal să achiziționezi un loc în primul rând la un așa spectacol de gală. Și pentru ca ezitările tale să dispară, e bine de știut că până la 1 Martie 2021 ai avantajul de a cumpăra un apartament de 2 camere în București Nord, în complexul rezidențial Greenfield din Băneasa cu până la 10.495 de euro + TVA mai ieftin.

Te vei bucura în plus și de oferte exclusive ale partenerilor noștri (producători sau magazine de mobilă, producători sau magazine de electrocasnice, notariate, bănci sau furnizori de servicii în Greenfield Plaza) pentru o experiență plină de satisfacții depline.

apartament cu 2 camere sectorul 1 Bucuresti Poți alege din oferta noastră apartamentul cu 2 camere care ți se potrivește, cu suprafețe construite pornind de la 66,49 de mp și ajungând până la 91,00 de mp. Beneficiind de o compartimentare optimizată pentru acces facil și rapid la toate punctele de interes ale unei locuințe, apartamentele din Noul Greenfield sunt în același timp un exemplu de confort la cele mai înalte standarde.

Și pentru că uneori detaliile tehnice sunt mai utile decât vorbele frumoase, vrem să ți le precizăm pe scurt, ca să fii sigur că investiția ta va fi una cât se poate de benefică. Astfel, finisajele într-un apartament cu 2 camere din sectorul 1 București, oferit de Noul Greenfield, sunt alese și asamblate după cele mai exigente criterii:

- paviment din gresie porțelanată și rectificată de 30x60 cm lipită cu adeziv pe șapă. În plus, pe conturul încăperilor cu paviment din gresie, plinta va fi din același material;

 

- parchet laminat, EGGER de 8 mm sau similar, agrementat pentru încălzirea în pardoseală, montat pe folie fonoizolantă. Pe conturul camerelor va fi montată plintă din duropolimer la zona cu parchet;

 

- racordarea pardoselilor se face la pragurile ușilor sau în zona de demarcație, cu profile de trecere și de mascare;

 

- în balcoane folosim gresie de exterior anti-alunecare și plintă de contur din același material;

 

- toate încăperile sunt tencuite și gletuite la finit cu zugrăveli de culoare alb - pearl, cu vopsele lavabile de interior la pereți și tavane;

 

- ușa de acces este securizată, cu toc din profile masive de oțel, minim clasa 2 de siguranță, tip Pinum. Foaia de ușă este confecționată din ramă de profil oțel cu bare și rigidizări interioare din profile de oțel nedeformabil, sisteme de siguranță și închidere multipunct. Ușile interioare sunt uși pe structură celulară cu finisaj folie CPL, ALB cu tocurile și pervazurile confecționate din MDF, același ton cu foaia de ușă, material ultrarezistent la spălare și șocuri, accesorii și închideri de mare rezistență;

 

- totodată ferestrele și ușile de acces în balcon au profile PVC Salamander SL 76, cu geam tripan, oferind o combinație potrivită de izolare termică și tehnologie de vârf verificată. Tâmplăria exterioară are o înălțime și o deschidere generoasă, pentru a putea asigura pătrunderea luminii naturale.

Confortul locuitorilor din Noul Greenfield este asigurat și de utilitățile atât de necesare unei vieți la standarde moderne:

 

- Drum și acostament în soluție definitivă care asigură legătura cu drumurile publice;

- Alimentare cu energie electrică la 220V;

- Canalizare menajeră interioară racordată la rețeaua de canalizare a ansamblului;

- Alimentare cu apă din rețeaua ansamblului;

- Alimentare cu gaze naturale.

Apartamentele sunt dezvoltate de către IMPACT Developer & Contractor SA. Cu o experiență de 30 de ani în domeniul rezidențial, Impact este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Misiunea Impact Developer & Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde moderne, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără și Luxuria Residence, ansamblu rezidențial de lux cu Certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța, Boreal Plus și în Iași, Greenfield Copou.

Acum ar fi ocazia perfectă să faci programare pentru o vizionare. Te așteptăm cu sfaturi, soluții și bună dispoziție. Te vei convinge cu siguranță de avantajele unui trai modern alături de natură. Hai și tu în comunitatea Greenfield!

 

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder