Stil de viață – Familii

Locuința ideală pentru familia ta te așteaptă, în Greenfield!

Căminul perfect este cel care îndeplinește toate nevoile familiei tale!
Ai adunat în buchetul amintirilor experiențe și amintiri ale momentelor petrecute în doi, în apartamentul cel mic. Acum, familia ta s-a mărit și are nevoie de o locuință mai spațioasă, confortabilă, finisată modern, concepută special pentru nevoile voastre.

Fiecare familie are nevoie de o casă în care se simte în siguranță, în care să viseze și să își facă planuri de viitor. În GREENFIELD te așteaptă spațiul pe care să îl poți numi cu adevărat „acasă”, unde îți vei putea consolida identitatea și valorile familiei. La noi, diminețile încep cu energie pozitivă, cafea aromată îmbinată cu proaspețimea naturii, foșnetul frunzelor în bătaia ușoară a vântului și ciripitul vesel al păsărelelor. Aici îți vei vedea familia împlinită, sănătoasă, trăind fiecare zi cu poftă de viață.

Un copil care crește într-un mediu sigur, sănătos, în armonie cu natura este un copil fericit.
În complexul nostru copiii sunt în siguranță la locurile de joacă special amenajate, ori pe gazonul din jurului blocului. Accesul în cartier este controlat, iar traficul este redus, viteza maximă admisă fiind de 20 km/h.

Atmosfera primitoare din complex, aerul curat oferit de cele 900 ha de pădure ce îmbrățișează cartierul, siguranța asigurată de sistemul de pază activ non-stop, dar și locurile de joacă dedicate celor mici, toate îți vor transmite că locul vostru este în cartierul Greenfield. Deși veți trăi în inima naturii, într-o oază de liniște și relaxare, vă veți bucura de avantajele orașului datorită multiplelor facilități existente chiar în cartier. În plus, la numai câteva minute de mers cu mașina, ai Carrefour Feeria, Mall Băneasa, Ikea, Mobexpert și zona de birouri Pipera.

Nu ai nevoie să conduci ore întregi pentru a te bucura de farmecul naturii, ci este suficient să îi inviți pe cei dragi la o plimbare cu bicicletele prin pădurea Băneasa, sursa ta de sănătate și de energie pozitivă.

Ce o să îți placă în Greenfield?

Comunitatea selectă – vei avea vecini responsabili, preocupați de o viață sănătoasă, care iubesc natura și mișcarea în aer liber

Cadrul natural unic – cartierul îmbrățișat de 900 de hectare de Pădure. Ai senzația că ești la munte, în casa ta!

Locuri de joacă în aer liber păzite și omologate pe grupe de vârstă

Unități de învățământ în cartier: Avenor College, școală și grădiniță de stat (în fază de avizare)

Gradină Zoologică la 5 minute distanță cu mașina sau 15 minute de plimbare

Opțiunea de a face sport în aer liber – în locurile dedicate sau pe potecile pădurii

Spațiu propice pentru dezvoltarea pasiunilor: fotografie, pictură, meditație, botanică

Acces securizat și locul tău de parcare

Restaurant cu terasă și cafenea, existente deja și, în curând, Greenfield Plaza cu multiple astfel de facilități

Salon de înfrumusețare

Magazine și supermarketuri în ansamblul Greenfield

Acces rapid la aeroport, la DN1 și șoseaua de centură. De aici ești mai aproape de mare, de munte sau de orice loc din lume

VideoBG Placeholder