Ultimele 2 apartamente de 2 camere cu 3.500 € Discount

09feb.2019 Ultimele 2 apartamente de 2 camere cu 3.500 € Discount

Prima Casă poate fi mai accesibilă decât crezi și mai plăcută, în cea mai dorită zonă rezidențială a Capitalei! Poate părea imposibil, dar e musai să vii să vezi! :)

Să vezi cum e să locuiești în sectorul 1 al Bucureștiului, în zona de Nord! Să vezi cum e să fii înconjurat de Pădurea Băneasa, să poți să alergi dimineața si seara pe cărările umbrite din pădure, să te încarci cu energie și sa respiri aer curat, să simți că ajungi acasă și te deconectezi de munca de la birou și poți să-ți încarci bateriile în natură, într-o comunitate optimistă, civilizată și prietenoasă.

Cum ar fi să ai propriul apartament cu 2 camere in sectorul 1 București, într-un cartier îmbrățișat de pădure?

Până pe 31 martie în Greenfield avem o super promoție de primăvară: poți să rezervi unul din ultimele 2 apartamente de 2 camere, 64 mp, cu discount de 3.500 €!

apartament cu 2 camere greenfield baneasa

Fie că achiziționezi apartamentul prin Prima Casa sau prin Credit Ipotecar, primul pas este să vii la o vizionare. Un apartament cu 2 camere în Greenfield Băneasa Residence este cea mai buna opțiune pentru tinerii care lucrează în zona de Nord a capitalei, își doresc apropierea de natură și de un stil de viață care să îi reprezinte.

Programează o întâlnire prin completarea formularului de contact de mai jos și vino să îți spunem mai multe despre cele două apartamente de 2 camere disponibile la promoție.

În plus, din vara (iulie 2019), cele două apartamente de 2 camere cu discount vor fi livrate și te poți muta în propria ta locuință! Greenfield Băneasa Residence înseamnă să fii mai aproape de zona de business și de birou, dar în același timp și foarte aproape de natură.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder