Reconectează-te cu cei dragi în mijlocul naturii

03nov.2020 Reconectează-te cu cei dragi în mijlocul naturii

În general, noi oamenii avem tendința să așteptăm ca lucrurile să meargă de la sine, fără a face efort sau fără a ne implica. Această tergiversare apare în cele mai diverse aspecte ale vieții, de la dedicarea spre munca prestată și până la implicarea în cauze doar ușor tangențiale cu existența noastră. Avem tendința să refulăm problemele de peste zi față de cei dragi, de acasă. Și astfel, apar neplăceri, senzația că nu mai poți gestiona situația, momente în care nu mai știi cum să comunici cu partenerul de viață, cum să eficientizezi toate activitățile care au loc acasă, mai ales cele care vizează copiii.  

priveliste apusul soarelui apartament in sectorul 1 Bucurtesti

Acasă în complexul rezidențial Greenfield Residence, poți beneficia de liniștea unui ansamblu care te îmbie acasă cu farmecul unui loc de poveste, unde te poți plimba în voie pentru deconectarea de activitățile zilnice și reconectarea cu tine. Iar pentru armonie în familie, ia în calcul reconectarea cu cei cu care împărți aceeași locuință. Culorile naturii înconjurătoare și liniștea serilor de toamnă vă pot oferi acel calm atât de necesar pentru a asculta și a înțelege nevoile oricât de mici ale celor apropiați. O introspecție de doar zece minute în mijlocul naturii poate fi mai eficientă decât ore întregi petrecute în căutarea răspunsurilor în online. 

 

blocuri noi sectorul 1 Bucuresti

Iar odată reconectați cu propria persoană, reconectarea cu cei apropiați devine o sarcină mult mai ușoară. Împreună puteți să petreceți mai mult timp în natură, puteți descoperi și încerca jocuri și locuri noi. În acest fel, cu siguranță veți reuși să vă conectați rapid și să reintrați într-un cerc emoțional împreună. Iar dacă temperaturile de afară vă împiedică uneori să colindați potecile pădurii, tot împreună și în căldura căminului propriu puteți pune la cale planul pentru o zi mai frumoasă sau, de ce nu? Desenați și colorați în echipă spectacolul toamnei ce se desfășoară ca un tablou imens de la fereastra apartamentului vostru și până în inima pădurii. Nu ar fi rău să ne amintim de bucuriile mici, de la copii. Ei știu mai bine cum să dea sens lucrurilor normale.

 

apusul soarelui in Bucuresti Baneasa

E toamnă, iar seara ne prinde de cele mai multe ori angrenați în activități destul de solicitante, poate încă în timpul programului de muncă. Dar trebuie măcar o dată pe săptămână să vă opriți din tot ce faceți și să contemplați spectacolul naturii la răsărit sau asfințit. Denumită de astronomi „Golden Hour”, este acea perioadă din timpul răsăritului sau apusului soarelui când lumina acestuia este mai caldă cu nuanțe pronunțate aurii. Iar în fața acestui tablou perfect al naturii, colorat de soare și frunzele amorțite ale copacilor, nimeni nu poate rămâne indiferent. Puteți păstra aceste clipe și printr-o fotografie, e drept, dar nimic nu se compară cu priveliștea originală combinată cu zâmbetele celor dragi, mereu altele, mereu mai încărcate de dragoste.

 

apartamente de vanzare Baneasa

Iar după aceste clipe, puteți face împreună o recapitulare a zilei. Liniștea și tabloul naturii de după apus vă vor ajuta cu siguranță să planificați noi și noi moduri de petrecut timp de calitate acasă alături de cei dragi, în Greenfield Residence, cartierul îmbrățișat de pădure.

 

apusul soarelui ansamblul rezidential Greenfield Baneasa

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder