Economisești 3.500 €. Vezi cum arată (și cum este compartimentat) un Studio de 62 m2 în Greenfield

12apr.2021 Economisești 3.500 €. Vezi cum arată (și cum este compartimentat) un Studio de 62 m<sup>2</sup> în Greenfield

Tu știi cum arată un Studio modern – ce suprafață are și cum este compartimentat? Multe persoane fac confuzie între studio și garsonieră, motiv pentru care vrem să clarificăm acest aspect: acum ai posibilitatea de a explora virtual interioarele unor apartamente din cartierul îmbrățișat de pădure, ca și cum ai fi în realitate aici.

 

design apartament interior dormitor Greenfield Baneasa

 

Astăzi îți vom ghida simțurile într-un apartament tip studio din viitorul cartier Teilor din Cartierul Rezidențial Greenfield Băneasa. Cu o suprafață construită totală de 62 de mp, din care peste 50 de mp reprezintă suprafața utilă, prima senzație la intrarea în apartament este aceea de spațiu larg, aerisit și plin de lumină. Vitrajele mari, supradimensionate asigură atât acccesul luminii pe o suprafață cât mai mare din cameră, cât și posibilitatea de a savura peisajul din confortul canapelei.

apartament de vanzare in Bucuresti Nord

Culorile  folosite în decorare sunt alese și combinate în așa fel încât să creeze o armonie vizuală și o atmosferă caldă, care să dea acea senzație de acasă pe care o resimți încă de la primii pași pe aleile cartierului. Dispunerea pieselor de mobilier în cameră urmărește maximizarea folosirii eficiente a spațiului, pentru a asigura îndeplinirea tuturor funcționalităților unui living modern: cameră de relaxare, biroul de acasă sau chiar locul unei șuete de seară alături de prieteni dragi și o sticlă de vin bun.

 

apartament de tip studio Bucuresti Nord, sectorul 1

 

Cafeaua de dimineață și toate mesele zilei pot fi cu ușurință pregătite în bucătăria de tip open space, ce completează cei peste 25 de mp ai livingului. Dotată cu echipamente de cea mai nouă generație și cu o dispunere optimizată a mobilierului, bucătăria poate deveni locul în care toate abilitățile tale de chef sau maestru cofetar se pot dezlănțui pe deplin.

 

terasa apartament Greenfield Residence

 

În zilele însorite și pline de sunet și culoare, așa cum sunt mai toate în Greenfield Băneasa, o ieșire pe terasa largă de peste 8 mp, cu vedere spre verdele infinit al pădurii, îți poate aduce calmul, răbdarea și dispoziția de a trece ușor și eficient peste toate grijile zilei.

apartmanete noi de vanzare in Bucuresti Nord

Un alt motiv bun să alegi să faci parte din #comunitateaGreenfield, pe lângă finisajele super premium, compartimentarea, calitatea excepțională a construcției, a aerului, facilitățile din complex (piscine, spa, strip-mall, restaurante, cafenele, etc) în acest moment ai avantajul de a cumpăra un studio încă din faza de construcție, cu prețuri SMART de la 72.950€ + TVA față de prețul de vânzare de 76.359€ + TVA, de la momentul finalizării proiectului

 

Și dacă vrei să te convingi de toate cele menționate și să descoperi atmosfera Greenfield, te așteptăm în vizită să te bucuri personal, fie și doar pentru câteva ore, de un stil de viață modern, aproape de natură. Fă acum o programare! Noi te așteptăm cu o ofertă personalizată, sfaturi, soluții și bună dispoziție.

 

Beneficiază de oferta SMART și fii printre cei 20 de proprietari cu adevărat privilegiați să aibă vedere panoramică deasupra pădurii.

 

Pentru o scurtă perioadă de timp poți să beneficiezi de prețurile noastre SMART, ce pleacă de la 72.950 de euro + TVA

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder