Apartament de 4 camere complet mobilat

Închiriat
1,000 € / lună

Apartament de 4 camere complet mobilat la parter cu terasă amenajată cu pergolă retractabilă. Apartamentul este situat în cartierul Salcâmilor 2, în dreptul Colegiului Avenor.
An de construcție 2015, apartamentul este la prima închiriere și a fost renovat complet în luna Iulie 2020. Fiind la parter apartamentul beneficiează de spațiu pentru gradină cu access din living și din bucătărie. Grădina este parțial amenajată ca și terasă cu acoperiș de tip pergolă retractabilă, sistem de iluminat pe led, 2 pereți cu sistem automat de deschidere pe orizontală și 2 pereți cu sistem de deschidere manual pe verticală.
Imobilul este compus din 1 dormitor matrimonial, 1 dormitor copil, 1 dormitor amenjat ca și birou (la cerere se poate remobila), 3 grupuri sanitare (1 baie cu cadă, 1 baie cu duș, 1 baie de serviciu), bucătărie, dressing, 2 locuri de parcare, suprafață utilă 90mp + grădina 54mp din care terasă 30mp. Apartamentul este prevăzut cu încălzire centrală în pardoseală și aer condiționat. Exclusiv pentru închiriere pe termen lung. Disponibil imediat.

VideoBG Placeholder