Suna un Consultant

Consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru a-ti oferi toate detaliile legate de apartamentele din Greenfield.

Lasa-ne un mesaj

Completeaza formularul urmator cu datele corecte si in maxim 48 de ore vei fi contactat de catre un consultant!

Greenfield Birou de Vanzari

Adresa:
Bucureşti Sectorul 1, Strada Drumul Padurea Neagra, Nr. 2A.
Bloc BL04, Parter
Program:
Luni - Vineri 9:00 - 18:00.
Sambata 10:00 - 15:00.
Duminica 10:00 - 14:00.

Birou Sediu Central

Adresa:
Willbrook Platinum Business & Convention Center,
Cladirea A, Etaj 1
Sos. Bucuresti - Ploiesti, Nr. 172 - 176, Bucuresti, Sector 1
Telefon:
+40 21.230.75.70/71/72
Roxana Ene

Roxana Ene

Consultant Vanzari

+40 729 100 672  

Vezi profilul
Roxana Ene a adus în imobiliare precizia specifică inginerilor (profesia de bază), astfel încât este o veritabilă bază de date pentru clienții săi. A făcut carieră în real-estate, unde a lucrat la mari agenții și dezvoltatori imobiliari, iar în 2013 a ales să-și pună experiența la dispoziția Impact și să continue să-și scrie, alături de această companie, paginile carierei. Pariază pe Greenfield, considerând că are atuu-uri incontestabile față de concurență: locație unică, lângă pădurea Băneasa, aer curat, liniște, și nu în ultimul rând, case bine făcute. “O plăcere să le vinzi”, mărturisește ea.
Ionut Panduru

Ionut Panduru

Consultant Vanzari

+40 729 100 944  

Vezi profilul
Ionuţ Panduru este absolvent al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor şi, deşi este unul dintre cei mai tineri membri ai echipei Impact, are deja o bogată experienţă în munca directă cu clienţii deoarece până de curând a ocupat funcţia de Manager Relaţii Clienţi într-o puternică instituţie bancară de pe piaţa din România. Crede cu tărie în proiectul Greenfield, iar de cănd s-a alăturat echipei ii place să spună că “nu vinde doar locuinţe, vinde un întreg stil de viaţă”. Intuiţia şi uşurinţa cu care identifică dorinţele şi nevoile clienţilor fac din Ionuţ un foarte bun consilier.
Alin Cârlan

Alin Cârlan

Consultant Vanzari

+40 729 100 108  

Vezi profilul
Formarea profesionala in domeniul afacerilor il determina pe Alin Carlan sa creada cu tarie ca numai o tranzactie de tip “win – win” poate fi una reusita. Alin stie ca sinceritatea si respectarea cuvantului dat reprezinta cele mai bune arme pentru a castiga increderea clientilor, iar cand aceste calitati sunt dublate de pasiune si de o cunoastere in profunzime a domeniului imobiliarelor, succesul nu intarzie sa apara. Indragit deopotriva de colegi si de clientii pe care ii indruma in alegerea locuintei perfecte, Alin este unul dintre cei mai apreciati consultanti din echipa Greenfield.
Livia Marin

Livia Marin

Consultant Vanzari

+40 729 100 658  

Vezi profilul
Livia Marin este un membru de cursă lungă al familiei Impact, căreia i s-a alăturat în 2004. În cei peste 11 ani de activitate, Livia a fost martora dezvoltării complexului rezidențial Greenfield. Absolventă a Facultății de Drept a Universității „Spiru Haret”, Livia s-a îndrăgostit iremediabil de real-estate, domeniu în care a și făcut performanță, fiind unul dinrte cei mai buni oameni de vânzări ai companiei. A petrecut mii de ore de lucru în birou, la negocieri cu clienții dar și pe șantier, pentru a vedea cum crește, cartier după cartier, unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidențiale din Capitală.
George Vișan

George Vișan

Consultant Vanzari

+40 729 100 165  

Vezi profilul
Când vine vorba despre George Vișan putem spune cu mâna pe inimă că face performanță în domeniul imobiliarelor. Nu există chichiță din domeniul legislației pe care George să nu o cunoască, știe toate mișcările din domeniu și este, pe deasupra, meticulos și foarte serios. Așadar, George este o mină de aur pentru oricine își caută o locuință, iar potențialii clienți găsesc în el un sfetnic bun. Colegii îl adoră și îi caută și ei, la rândul lor sfatul, atunci când au vreo dilemă; așadar George este un membru de bază al echipei Impact, căreia i s-a alăturat în octombrie 2013.
Cristina Gârtan

Cristina Gârtan

Consultant Vanzari

+40 729 100 600  

Vezi profilul
Cristina Gârtan este o tânără arhitectă care a ales compania IMPACT pentru dinamismul ei și pentru proiectele ambițioase cărora le dă viață. Mai precis, pe Cristina a atras-o proiectul Greenfield, aflat într-o etapă de puternică dezvoltare. Crede că un bun vânzător are o șansă mai mare să reușească în viață, așa că a muncit de tânără la o firmă specializată în promovare și consiliere de vânzări. Nu s-a abătut însă prea mult timp de la drumul ei, angajându-se consilier de vânzări la un cunoscut dezvoltator imobiliar, Tagor. În prezent, în echipa IMPACT, consideră că a intrat, finalmente, pe traiectoria ideală a carierei.
Beatrice Popescu

Beatrice Popescu

Consultant Vanzari

+40 729 100 926  

Vezi profilul
Beatrice-Georgiana Popescu îmbină perfect abilitățile de comunicare cu cele de vânzare. Datorită background-ului educativ, în cadrul ASE, Facultății de Marketing, Beatrice înțelege că un apartament este o investiție importantă în viitorul oricărui om. Toate acțiunile ei sunt ghidate de motto-ul: “Nu contează ce meserie ai, contează să fii cel mai bun”. Entuziastă, sociabilă și onestă, Beatrice vine mereu în întâmpinarea clienților cu tot ceea ce au nevoie pentru a-și găsi casa visurilor. S-a alăturat recent echipei IMPACT și este mândră să facă parte dintr-o echipă atât de valoaroasă, în cadrul unei companii cotate la bursă.
Ana Maria Netejoara

Ana Maria Netejoara

Consultant Vanzari

+40 729 100 480  

Vezi profilul
Cu o solida experienta in vanzari pe segmentul auto, Ana Maria Netejoara stie ca o tranzactie incheiata cu succes se bazeaza pe intelegerea in profunzime a nevoilor cumparatorului. Stie cat de importante sunt aspectele tehnice, dar si aspiratiile si visurile clientilor sai. Iar cand vine vorba despre a-i ajuta sa isi gaseasca locuinta visurilor lor, Ana Maria isi pune in joc toata rabdarea si meticulozitatea pentru a le oferi solutiile potrivite. Intuitia si usurinta cu care leaga prietenii, fac din Ana Maria nu doar un consultant foarte bun, ci si un partener de nadejde.
Ovidiu Grinici

Ovidiu Grinici

Consultant Vanzari

+40 729 100 105  

Vezi profilul
Ovidiu Grinici s-a alăturat echipei de vânzări Greenfield în 2014, atras de ritmul alert al dezvoltării ansamblului rezidențial. Absolvent al Facultății de management financiar-contabil, Ovidiu are o experiență în imobiliare de peste opt ani. Cunoaște zona de Nord a Capitalei ca pe propriul buzunar, așadar sfatul lui este de luat în calcul de către orice persoană care dorește să cumpere o locuință. Ca un adevărat reporter care dorește să fie cât mai bine informat și cât mai obiectiv, Ovidiu stă zi-lumină în Greenfield, unde își împarte timpul între clienți și șantier, atent la fiecare detaliu al noilor blocuri.
Marilena Vasile

Marilena Vasile

Consultant Vanzari

+40 729 100 959  

Vezi profilul
Detinatoare a unui MBA in Marketing obtinut in anul 2010 la City University of Seattle & Intercollege IBS Romania, Marilena Vasile are o bogata experienta in domeniul financiar-bancar. Pasiunea pentru imobiliare si-a descoperit-o incepand din anul 2014, cand din pozitiile cheie ocupate la importante agentii de profil a avut ocazia sa gestioneze un portofoliu complex de imobile. De cand s-a alaturat echipei Impact, Marilena isi pune la dispozitie intreaga expertiza acumulata pentru promovarea proiectului imobiliar cu cea mai dinamica dezvoltare din ultimii ani – Greenfield Residence!
Sergiu Filipov

Sergiu Filipov

Consultant Vanzari

+40 729 100 925  

Vezi profilul
Avand un background educational tehnic, Sergiu Filipov si-a inceput activitatea profesionala ca Mistery Shopper, ceea ce i-a oferit startul perfect pentru o cariera in care orientarea spre client si intelegerea nevoilor acestuia reprezinta cheia succesului. Trecerea catre domeniul vanzarilor a venit astfel in mod natural, iar performanta in imobiliare a cunoscut-o in cadrul uneia dintre cele mai active agentii de pe piata bucuresteana. Atitudinea pozitiva si usurinta de a relationa cu orice persoana fac din Sergiu unul dintre cei mai apreciati consultanti din echipa de vanzari a ansamblului Greenfield.
voucher