Design interior

Prin departamentul de design interior, punem la dispozitia celor interesati concepte moderne de mobilier si spatii de depozitare pentru locuinta, aparatura electrocasnica Franke si Teka, accesorizare pentru tamplarie exterioara pentru apartament.

<

>

Design Concept

Design Concept ofera prin fabrica proprie, posibilitatea amenajarii la cheie a locuintei: proiect de amenajare, mobilier la comanda, canapele, perdele si draperii. "Ne caracterizeaza dorinta constanta de a oferi clientilor nostri  solutii de amenajare si mobilare care sa le reflecte personalitate si stilul de viata".

 PROFILO

<

>

PROFILO

Deja o companie cu traditie, Profilo este in prezent un jucator important pe piata de mobilier din Romania. "Ne-am bazat întotdeauna viziunea pe contopirea calitatii materialelor cu liniile moderne de design si stilul de viata contemporan. "Oferim servicii de: consultanta, design si proiectare.

 DELTA STUDIO

<

>

Delta Studio

Delta Studio reflecta pasiunea pentru calitate si eleganta, prin gama completa de produse si sisteme de amenajari interioare. Delta Studio ofera toate produsele necesare unei amenajari inspirate: finisaje(placi ceramice, mozaic, parchet), mobilier (romanesc și de import), usi, obiecte sanitare, radiatoare, textile, corpuri de iluminat si decoratiuni.

ALTE  SERVICII

Contact Us

Lasa-ne un mesaj


Completeaza formularul urmator cu datele corecte si in maxim 48 de ore vei fi contactat de catre un consultant!
Doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile, evenimentele, etc. oferite de Greenfield
Am citit si sunt de acord cu informatiile despre prelucrarea datelor cu caracter pesonal si libera circulatie a acestora Citeste aici

Greenfield Consultanta Design

Adresa
Drumul Pădurea Neagră Nr. 2A, Sector 1 Bucuresti 014044
Suna la
+40 729 100 003
Trimite mail la
greenfield@greenfieldresidence.ro
Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00.
Sambata 10:00 - 15:00.
Duminica 10:00 - 14:00.

Suna un consultant

Consultantii nostri de design iti stau la dispozitie pentru a-ti oferi toate detaliile legate de apartamentele din Greenfield. Completeaza formularul urmator cu datele corecte, si in maxim 24 de ore vei fi contactat de catre un consultant!

Raluca Stanca
Design Consultant
Calitatea aerului în Greenfield
Indicatori Valori LIVE Valori MAX admise*
TEMPERATURA
PM 10 50 µg/m³
PM 2.5 20 µg/m³
CO mg/m³ 10 mg/m³
NO2 µg/m³ 40 µg/m³
UMIDITATE %
*medii zilnice