Parteneri

partener-0
DAS este una din cele mai mari companii romanesti de constructii si instalatii, cu o experienta de 24 de ani in domeniu si un portofoliu amplu de lucrari, atat in tara, cat si in strainatate.
partener-1
Concentrat pe construirea ansamblurilor urbane de locuit, dar si a resedintelor de lux, galeriilor comerciale sau birourilor, DEVBON Construction&Development se reinventeaza continuu cu scopul satisfacerii consumatorilor, prin stabilirea si aplicarea unui sistem riguros de control asupra proceselor de executie.
partener-2
Grupul Viessmann este unul dintre liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire. Compania infiintata in Germania in anul 1917.
partener-3
In Romania, calitatea si stilul produselor Nusco pot fi gasite sub semnatura Pinum de 20 de ani. Firma produce in Romania si in Italia o gama variata de usi si ferestre: usi de interior, usi de intrare, usi metalice, usi blindate, usi rezistente la foc, ferestre din lemn, lemn cu aluminiu, aluminiu, PVC, si PARCHET.
partener-4
Calitate, tehnologie, design și durabilitate. Patru valori de brand care ilustrează angajamentul companiei de a crea experiente exceptionale. Am stabilit standardele noastre extrem de mari pentru a ne asigura că de fiecare dată când porniți un robinet GROHE sau un duș GROHE să puteți simți diferența.
partener-5
Oricare ar fi cerintele dvs de transport pe verticala, Schindler le poate indeplini. Schindler combina in mod unic abilitatea de a executa cele mai pretentioase proiecte tehnice pentru ascensoare si scari rulante cu o gama foarte larga de produse standardizate ce redefinesc asteptarile pietei legate de calitate.
partener-6
Legrand este specialistul global in infrastructuri electrice si digitale. Solutiile sale complete pentru cladiri rezidentiale, comerciale, de birouri, invatamant, data center, spitale si alte centre de sanatate, hoteluri si constructii industriale il fac un etalon in domeniu pentru utilizatorii din intreaga lume.
partener-7
Wienerberger - numarul 1 in Romania in caramida si zidarie.
partener-8
Marca lider in Europa pentru solutiile pe baza de lemn.
partener-9
Henkel România este subsidiara locală a grupul german Henkel, fiind activă la nivel local prin intermediul celor trei divizii: adezivi, produse cosmetice şi bunuri de larg consum. Compania este prezenta pe piata materialelor de constructii cu marcile Ceresit pentru target-ul PROFI si Moment pentru DYI.

Henkel şi brandul Ceresit se mândresc astăzi cu aportul pe care l-au avut la construirea sau amenajarea unor clădiri celebre precum Burj Khalifa şi Burj Al Arab din Emiratele Arabe Unite, Stadionul Wembley din Anglia sau hotelul Four Seasons din Rusia. De peste 110 ani, Ceresit reprezintă etalonul calităţii germane, fiind alegerea profesioniştilor din întreaga lume pentru lucrări durabile. Produsele Ceresit corespund normelor si cerintelor europene, toate loturile de produse fiind testate inainte de a parasi unitatile de productie.
partener-10
Vitalis Consulting este o companie internationala de top ce activeaza in domeniul consultantei in constructii si imobiliare. Fondata in 2006, Vitalis Consulting a cunoscut o dezvoltare rapida, iar vasta experienta acumulata de-a lungul timpului este o garantie a calitatii serviciilor oferite clientilor. In prezent, compania detine un bogat portofoliu de clienti printre care se numara diverse institutii publice, institutii bancare si corporatii renumite.
voucher