Despre proiect

GREENFIELD Baneasa este oaza ta de liniste si relaxare. Intr-un cadru natural veritabil, cu o arhitectura contemporana, definita de linii clare si suprafete netede, fara detalii complicate, ansamblul ofera finisaje impecabile, dotari si facilitati multiple rezidentilor sai.

Dezvoltare in faze

 SPECIFICATII TEHNICE

Specificatii Tehnice

Specificatii Tehnice

Toate apartamentele din GREENFIELD Baneasa sunt realizate folosind materiale atent selectate si solutii tehnice de inalta calitate si eficienta. Structura este de tip dual din stalpi si diafragme din beton armat.  Pentru un confort sporit si o atmosferă calda si primitoare, termosistemul are grosime de 10 cm, peretii sunt tencuiti clasic si finisati cu gleturi de calitate iar încalzirea se face prin pardoseala.   Zidaria este realizata din caramida porotherm Wiennenberger, compartimentarile interioare au grosimea peretelui de 11,5cm iar intre apartamente este de 30cm.

Pardoselile Egger şi Deltastudio dau personalitate locuintei si accentueaza stilul modern al apartamentelor. Parchetul laminat de 8mm grosime, model stejar Achensee, este completat de gresia in nuanta eleganta cameo beige.

Usa de acces securizata, cu finisaj exterior wenge si interior tip stejar, se armonizeaza cu finisajele spatiilor comune, realizate din granit natural si cu nota de pretios data de liftul silentios Schindler 3300, cu cabina marita in mod inteligent.

Ferestrele Salamander Streamline, cu 5 camere de izolare, culoare atracit, creeaza un efect de spatialitate si luminozitate.  Băile sunt hidroizolate cu mortar hidrofug (Ceresit CL51), dotate cu obiecte sanitare Ideal Standard, recunoscute pentru functionalitatea si designul lor practic. 

Pentru a asigura optimizarea costurilor, fiecare apartament beneficiaza de contorizare individuala a apei.

Centrala termica este amplasata in bucatarie, tip mural in condensatie - VIESSMANN VITODENS 050W, putere calorica de 24 kW. In camera de zi este montat un cronotermostat ambiental Honeywell.

 INTERIOARE

<

>

Interioare

Stilul modern al apartamentelor este intregit de solutiile tehnice menite sa transforme locuinta ta intr-un camin confortabil si sigur.

Ansamblul Salcamilor si Ansamblul Platanilor, aduc pe piata un mix de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, a caror suprafata construita variaza intre 60 mp si 124 mp, cu terase pentru apartamentele situate la etaj si gradini pentru apartamentele de la parter.

Designul apartamentelor are la baza un concept modular de separare a spatiilor functionale, cum ar fi bucataria, crearea de spatii fluide, armonioase, camerele fiind conectate prin holuri ample si maximizarea luminozitatii prin suprafete vitrate generoase si atent pozitionate.

Liniile curate si designul contemporan, conturat de spatiile ample si luminoase, iti lasa libertatea de a-ti exprima stilul personal, modeland si amenajand spatiul dupa propriul gust.

Toate apartamentele beneficiaza de centrala termica moderna, de incalzire prin pardoseala, finisaje si executie de inalta calitate.

Spatiile comune si scarile interioare sunt finisate cu placi naturale si sunt prevazute cu lifturi silentioase de ultima generatie.

Conceptul functional si elegant al locuintelor din GREENFIELD Baneasa este menit sa iti ofere o experienta unica si un confort deplin in fiecare zi.

Creaza-ti un nou stil de viata, intr-un spatiu intim, imbratisat de natura.

 EXTERIOARE

<

>

Exterioare

Oaza ta de liniste si aer curat se afla la mica distanta de centrul Capitalei! Inconjurat de 900 de ha de padure, numai in Greenfield Baneasa te poti bucura de un nivel scazut al zgomotului si al poluarii fata de restul orasului. GREENFIELD este alegerea ideala pentru o viata activa si sanatoasa.

Aducem natura si mai aprope de tine!

In GREENFIELD Baneasa, poti alege intre apartamentele de la etaj, cu terasa spatioasa si cele de la parter, cu gradina.

Parcul Platanilor - cel mai mare parc privat din sectorul 1, cu o suprafata de 6000 mp include locuri de joaca, teren de sport multifunctional, zona de fitness si zona de recreere.

Ansamblul rezidential GREENFIELD asigura echilibrul perfect intre om si natura!

Experienta si calitatea vietii stau mereu la baza alegerii unor materiale prietenoase cu natura. Integrarea armonioasa a cartierului in cadrul natural este prioritatea noastra.

Daca iti doresti sa petreci cat mai mult timp alaturi de cei dragi, bucura-te alaturi de micutii tai la locul de joaca sau invita-ti prietenii la un meci de baschet, pe terenul special amenajat.

Completeaza-ți ritualul de dimineata cu o cafea savurata admirand verdele proaspat al padurii si destinde-te, seara de seara, cu plimbari in aer liber sau mici proiecte de gradinarit.

GREENFIELD inseamna siguranta!

Blocurile construite aici respecta normele de rezistenta ridicata la seism.

Calitatea aerului în Greenfield
Indicatori Valori LIVE Valori MAX admise*
TEMPERATURA
PM 10 50 µg/m³
PM 2.5 20 µg/m³
CO mg/m³ 10 mg/m³
NO2 µg/m³ 40 µg/m³
UMIDITATE %
*medii zilnice