Stil de viață – Tineri

În Greenfield, te regăsești, te încarci și revii acasă

Viața în orice capitală nu e tot timpul roz, calmă și echilibrată. Orașul plin de posibilități este și gri, plin de poluare și betoane. Iar pentru cineva care a copilărit alergând toată ziua prin ograda bunicilor, cineva care are nevoie de mult verde în jur, de copaci, de pădure, de foșnet de frunze și ciripit de păsărele, orașul poate deveni apăsător.

Suntem legați de natură și interconectați cu ea, și deja știi acest lucru. Conștientizezi din ce în ce mai mult cât de multe beneficii ai atunci când ești în natură. Adori relaxarea, liniștea și echilibrul pe care pădurea și natura le oferă. E ca și cum te-ai întoarce înapoi, la bunici, în mediul iubitor și cald pe care îl știi atât de bine. Ți-ai dori să poți să iei la pachet un petic de verdeață, câteva flori de câmp, stropi de ploaie, multă liniște și aer curat, să le aduci aici în aglomeratul București.

Borcanul magic în care să poți lua natura la pachet, nu l-ai găsit. Dar tot căutând alternative și schimbând locuințe, ai descoperit un altfel de cartier. Unul în care te poți întinde pe iarbă și admira cerul, un loc unde deschizi geamul și te încântă parfumul pădurii din apropiere. Un cartier în care iți iei bicicleta și ai vis-a-vis peste 100 de km de poteci tocmai bune de explorat.

De când te-ai mutat aici, în prima ta locuință, un apartament practic și modern cu 2 camere sau un studio, simți că ești mai echilibrat. Diminețile și serile au devenit momentele tale preferate din zi. Dimineața ieși la alergat și pătrunzi tainic printre picături de rouă și parfum proaspăt de pădure. Revii acasă și iți savurezi băutura energizantă naturală din balconul cu priveliște spre pădure, în timp ce dai scroll știrilor. Urmează newsfeed-urile din Social Media în timp ce iți iei micul dejun.

Seara este la fel de plăcută: scoți bicicleta și te relaxezi dând o tură, prin aceeași pădure care te îndeamnă la aventură. Ai atât de multe poteci și opțiuni, încât nu ai cum să te plictisești! Labradorul tău, Bella, este cel puțin la fel de încântat de aceste ieșiri frecvente! Stresul de la birou a devenit mai suportabil și nu te mai simți epuizat în fiecare zi.

Mai nou, ți-ai reactivat un hobby mai vechi: fotografia! Ai atât de multe cadre, încât poți petrece ore în șir în pădure, făcând poze!

Și pentru că tot ce iubim, trebuie protejat, participi ctive la evenimentele de ecologizare și împădurire organizate chiar de cartierul unde locuiești. Așa simți că ești o parte din schimbarea pe care vrei să o vezi în lume, un strop de apă care face o diferență pozitivă. Simți că faci ceva pentru Natură, că o protejezi, că ești un om responsabil, într-o comunitate asemenea ție.

Ce o să-ți placă în Greenfield

Pădurea în care îți poți face antrenamentul în fiecare dimineață

Ciripitul păsărilor care te va acompania în plimbările de seară

Comunitatea sportivă în care te vei regăsi, 75% dintre locuitori practică un sport

Localizare unică ce te va face să uiți că locuiești în București

Aerul curat care îți dă senzația că locuiești într-un orășel de munte

Urmează să construim o zonă de SPA de peste 3000 mp cu bazin semiolimpic, piscine, săli de fitness, masaj, sauna

Stație STB pentru a ajunge mai ușor în punctele de interes

Acces rapid la magazine și supermarketuri

Restaurant și cafenea unde te poți relaxa în serile târzii de vară

Un nivel al zgomotului mult mai redus decât în centrul capitalei

Activitățile comunității pentru curățarea pădurii, plantarea de copaci

Cadrul natural unic – cartierul îmbrățișat de 9 milioane de metri pătrați de pădure

VideoBG Placeholder