Greenfield Family Run, încă un pas spre natură

28mart.2019 Greenfield Family Run, încă un pas spre natură
Când ai gânduri senine și intenții bune, și timpul ține cu tine. Nu știm dacă există vreun proverb românesc pe această temă, dar știm că duminică am trăit cu siguranță una din cele mai frumoase zile din „viața” cartierului îmbrățișat de pădure.

Alături încă de la început de Baneasa Forest Run, unul din cele mai frumoase evenimente sportive pentru amatori, la ediția din 24 Martie am susținut cu toată convingerea cea mai tânără dar și cea mai populară cursă a zilei, Greenfield Family Run.

 

Organizată în afara competiției, cursa pentru familii girată de comunitatea noastră a adus la start peste o mie de participanți cu vârste pornind de la 3 ani și până la 25 pentru doamne :) și 70 pentru domni.

 

Zeci de prichindei s-au bucurat de o porție zdravănă de soare, aer curat și mișcare în aer liber, făcând astfel primul pas către un stil de viață sănătos, în care natura este parte integrantă a mediului în care trăiesc, iubită, respectată și ocrotită.

 

Dacă mai punem la socoteală și satisfacția de a trece linia de sosire alături de cei dragi, fie că au fost frați, surori, părinți, bunici sau chiar căței, putem spune că scopul nostru a fost atins.   Dovada că demersul nostru a fost unul de mare impact este și prezența alături de noi și de participanți a unora dintre cei mai norocoși copii: Sophia alături de tatăl ei (taticool.eu), Ruxi împreună cu mămica ei Ioana (ioanaginghina.ro) sau Ema și mama ei Anca (blogintandem.ro) s-au bucurat de una dintre cele mai frumoase experiențe ale copilăriei lor.   copii cu bicicleta prin padurea baneasa    concursul de alergat pentru copii bucuresti     Greenfield Family Run e mai mult decât despre alergare. Este despre sănătate și timp petrecut alături de cei dragi. Este educația pe care le-o dăm celor mici despre dragoste de natură, de sport și aer curat.       Promitem că nu vom abandona acest crez și că pe viitor contribuția noastră pentru astfel de manifestări va fi din ce în ce mai mare.       #WelcomeToMyPlayground        

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder