NOUTĂȚI

Cu toții la Christmas Charity Fair

A venit iarna de câteva zile și odată cu ea prima zăpadă. Cartierul nostru se pregătește de sărbători, iar pentru a le întâmpina cum se cuvine, am hotărât ca în această lună să ne implicăm în câte mai multe proiecte prin care să facem din Greenfield Residence cartierul pe care ni-l dorim cu toții: locul de joacă al celor ce iubesc natura și a celor ce din puținul lor îi ajută și pe alții mai puțin norocoși.

De aceea, evenimentul Avenor Christmas Charity Fair ni se pare un bun prilej de a susține inițiativa unor copii de a ajuta alți copii.

În 15 decembrie, mai mulți elevi ai Avenor College organizează, în campusul școlii aflată la nici doi pași de noi, un târg de Crăciun unde standuri pline de bunătățuri pregătite de liceeni ne așteaptă să ne facă ziua mai frumoasă.

Mai mult decât atât, în „Cafeteria” liceului, începând cu ora 13:00 va avea loc o competiție culinară coordonată și jurizată de Chef FOA , Chef Adi Hădean, Nico Lontras și Cosmin Dragomir alături de experții în gastronomie ai revistei Diva în Bucătărie. Iar pentru ca spectacolul să fie total, MC-ul întregului show va fi nimeni altul decât actorul Mihai Bobonete.

În afara acestui concurs, cei prezenți vor putea asista la prezentări despre gătit, prezentări grupate sub tema „Noua Bucătărie Românească” și se vor putea bucura și de preparatele celor de la Micro Greens și 2C Tasting, care vor organiza sesiuni de degustare a produselor proprii.

Pe parcursul întregii zile ne vom putea bucura împreună de ciocolată caldă, cafea și ceai, clătite, waffles, brownies, popcorn sau vată de zahăr, iar cei mici se vor bucura de multitudinea de jocuri și activități pregătite de organizatori special pentru ei.

Evenimentul Avenor Christmas Charity Fair este un eveniment caritabil, toate fondurile strânse urmând a fi donate asociației „Inimă de Copil” pentru ajutorarea copiilor din medii defavorizate prin programul „Un sat, un copil”.

De aceea, donația minimă la intrarea în târg este de 20 de lei.

Cu siguranță noi vom fi acolo și vă așteptăm și pe voi să ne simțim bine împreună, așa cum facem de fiecare dată și mai ales să ajutăm niște copii să aducă un strop de bucurie pe chipurile altor copii.

Tuturor vă spunem încă de pe acum #WelcomeToMyPlayground!