NOUTĂȚI

3, 2, 1... Start plantare!

De fiecare dată când am avut prilejul, am spus clar și răspicat că Greenfield Residence este mai mult decât un ansamblu rezidențial, este o îmbinare aproape perfectă de tradiție și inovație, clasic și modern, natură și confort. Pentru locuitorii cartierului îmbrățișat de pădure, plimbările în aer liber, sportul, interacțiunea cu mediul înconjurător sunt principalele motive pentru care au ales să locuiască aici.

Dar pentru ca toate acestea să nu rămână doar niște vorbe pe hârtie, este nevoie și de fapte pe măsură. Astfel, încă de la startul lucrărilor de construcție a cartierului, în paralel, colegii noștri au acționat și în sensul ocrotirii și îngrijirii naturii ce cu atâta generozitate ne înconjoară:

  • în fiecare primăvară, oamenii din Greenfield ajută la plantarea a sute de arbori, plante ornamentale și arbuști, fideli angajamentului nostru de a planta cel puțin un pom pentru fiecare apartament construit
  • în această toamnă am confecționat 100 de căsuțe pentru păsărele și am ajutat cu logistica necesară montării lor în pădure
  • participăm cu entuziasm la fiecare acțiune de ecologizare a pădurii inițiată de rezidenții Greenfield și ajutăm mereu cu tot ceea ce este necesar
  • susținem activ cu implicare maximă două evenimente de alergare prin pădurea Băneasa – Băneasa Race și Băneasa Forest Run, iar toate acestea sunt doar un început.

Pe 9 decembrie are loc cea mai mare cursă de alergare trail organizată anul acesta, Băneasa Race, la care ca de obicei suntem partener. Ea aduce și cea mai mare acțiune de plantare a anului în Pădurea Băneasa. Astfel, în ziua de dinaintea cursei, pentru că ne pasă, pentru că susținem un stil de viață sănătos, pentru că încurajăm sportul în aer liber, plantăm la locul nostru de joacă câte un stejar pentru fiecare alergător din concurs, în total 1.000 de copaci.

Avem nevoie și de ajutorul tău și de aceea te invităm pe 8 Decembrie la ora 10:00 în strada Padina (aici) să participi ca voluntar la acțiunea de plantare.

Înscrie-te aici și hai să dovedim că iubim pădurea și că ne pasă.

Noi asigurăm ceaiul cald, puieții și uneltele de lucru, iar un specialist Romsilva București ne va asista pe toată perioada plantării stejarilor.

Tot ce trebuie să faci este să te echipezi potrivit unei astfel de activități (manusi, cizme, haine potrivite cu temperatura de afara).

1.000 de puieți de stejar vor deveni parte a pădurii și vor fi alături de noi de acum înainte să ne însoțească în plimbările de weekend, să ne răcorească cu umbra lor în zilele toride de vară, să fie casă pentru alte sute de păsări sau animale mici ale pădurii sau să ofere hrană vecinilor noștri necuvântători.

Anul acesta facem naturii și nouă un cadou altfel. Noi suntem #ComunitateaGreenfield și spunem tuturor #WelcomeToMyPlayground


<

>