NOUTĂȚI

Concursul Welcome To My Playground!

Fideli ideii că misiunea noastră, a comunității Greenfield, este aceea de a promova un stil de viață sănătos, în armonie cu natura, de a dezvolta un spațiu de locuit care încurajează mișcarea, sportul în aer liber și comuniunea cu mediul înconjurător, am susținut de-a lungul anilor proiectele care pun pe primul plan interacțiunea pozitivă între om și natură, între modernitate și tradiții, între dezvoltare și conservare a mediului înconjurător. Greenfield, cartierul îmbrățișat de pădure, este mai mult decât un ansamblu rezidențial, este un stil de viață, cu mișcare si ieșiri în aer liber, sănătate și voie bună alături de familie și prieteni.

În primăvară, la prima ediție Baneasa Forest Run powered by Greenfield Residence, v-am promis că pe 4 noiembrie ne revedem la start cu și mai multe surprize, cu și mai multe zâmbete, cu și mai multă energie. Vrem să știi că pentru noi, pădurea Băneasa este “locul nostru de joacă”, de aceea începând din acest weekend te așteptăm să alergăm împreună și pe trasee nedescoperite încă de cei mulți și să-ți urăm un călduros Welcome to my Playground!

Ediția aceasta ne dorim să fie o experiență mai profundă, de aceea am pregătit pentru voi o zonă de relaxare înainte și după cursă, unde te așteptăm pentru încălzire, refacere și hidratare cu multe zâmbete de încurajare sau felicitare.

Dar asta nu e tot. În timpul cursei, echipa Greenfield te va ajuta să treci peste barierele fizice sau psihologice. O să ne recunoști între km 9/19 și 10/20, ai să vezi, promitem că o să ne ții minte. :)

Stai, nu da clic mai departe, surpriza mare vine acum. Odată ajuns acasă, caută pe baneasaforestrun.ro poza ta de la kilometrul Greenfield (între km 9/19 și 10/20). Salveaz-o și urc-o apoi pe contul personal de Facebook cu hashtagurile #WelcomeToMyPlayground și #GreenfieldResidence și fă-o publică să o putem vedea și noi, apoi trimite-ne un mesaj privat pe www.facebook.com/Greenfield.Bucuresti cu textul "Particip la concurs". 

Primele două poze în clasamentul cu cele mai multe like-uri și share-uri le vor aduce protagoniștilor câte o cameră video GoPro, Full HD, Silver Edition. Timp de zece zile, de luni 05.11.2018 și până joi 15.11.2018, ora 12:10, prietenii, rudele sau chiar necunoscuți îți pot aprecia și distribui fotografia.

Sfatul nostru pentru a intra în posesia premiului este să pozezi cât mai „teatral” cu putință. În fond, nimănui nu-i strică puțină distracție, chiar și în timpul unei curse. Pe lângă punctele adunate pentru fiecare like și share (1 like = 1 punct, 1 share = 2 puncte), noi, cei din echipa Greenfield, vom mai acorda puncte suplimentare (20 de puncte) pentru ingeniozitate, umor și spontaneitate, conform regulamentului

Și dacă tot ai ajuns aici și ai avut răbdare să citești până la capăt, poți consulta și oferta noastră, cine știe, poate devenim vecini. Pe noi ne-ar bucura enorm să primim în comunitate și alți oameni ca noi, iubitori de natură și de alergare în aer liber.

Indiferent de decizia ta, noi îți urăm baftă în cursă, te îmbrățișăm virtual și te întâmpinăm așa cum îi întâmpinăm pe toți prietenii noștri: Welcome to my Playground!

 

Citeste AICI Regulamentul Concursului.