NOUTĂȚI

29 Aprilie 2018, Baneasa Forest Run powered by Greenfield Residence

Cu mare bucurie, dar și emoții, ne-am prezentat duminică, 29 aprilie 2018 la startul Baneasa Forest Run powered by Greenfield Residence. Este evenimentul la desfășurarea căruia care am pus umărul serios, căci nu putem vorbi de muncă atunci când faci ceva cu plăcere.

 

Ne vine greu să povestim cum a fost duminică. Dacă ar fi să facem un rezumat, am putea să ne oprim la aceste cuvinte: soare, pădure verde, sănătate, bucurie și multe zâmbete. A fost una din acele zile care nu vrei să se mai termine, pentru că am participat la un eveniment adresat tuturor: concurenți, familiile lor, voluntarii fără de care nu s-ar mai fi realizat nimic, animale de companie sau simpli curioși.

Echipa Greenfield (Andra Nistor, Sorin Theodor Țanacli, Anca Lecca, Alexandra Tabarca, Cristian Albu, Valentina Jipa si Gheorghe I.) nu s-a făcut de râs și toți au reușit performanțe de excepție. Sorin chiar a și câștigat una din camerele GoPro pe care le-am oferit prin tragere la sorți concurenților. Să câștigi două tombole într-o singură zi, asta da performanță. :)

Cel mai bine pot descrie atmosfera din jurul Baneasa Forest Run, cei mai greu incercați, alergătorii, pe care îi puteți vedea în film: „Organizare impecabilă, vibe extraordinar, pădurea verde mirosind a primăvară.”

 

Iar povestea nu se oprește aici. Pe 4 noiembrie ne aliniem din nou la start, pentru ediția de toamnă, cu și mai multe surprize, cu și mai multe zâmbete, cu și mai multă energie.

Până atunci însă ne vedem din nou pe 13 mai la tradiționalul deja Volkswagen Bucharest Half Marathon. Aflat anul acesta la a șaptea ediție, acesta va fi cu siguranță un eveniment la care toți membrii familiei pot participa (alergând sau încurajând). Toți vor avea posibilitatea să fie parte la un eveniment de masă emblematic pentru București, o sărbătoare a sportului. Cu desfășurare pe străzile orașului, se anunță a fi un prilej pentru locuitorii Capitalei de a-și crea propriile valori pentru o viață sănătoasă, activă, cu implicare socială și preocupări de dezvoltare durabilă.

#verdelamiscare #baneasaforestrun #greenfieldresidence


Calitatea aerului în Greenfield
Indicatori Valori LIVE Valori MAX admise*
TEMPERATURA
PM 10 50 µg/m³
CO mg/m³ 10 mg/m³
NO2 µg/m³ 40 µg/m³
UMIDITATE %
*medii zilnice