NOUTĂȚI

Susținem sportul în aer liber și un stil de viață sănătos

Încă din anii în care Greenfield era doar un proiect pe hârtie, misiunea noastră a fost aceea de a promova un stil de viață sănătos, în armonie cu natura, de a dezvolta un spațiu de locuit care încurajează mișcarea, sportul în aer liber și comuniunea cu mediul înconjurător. Greenfield, cartierul îmbrățișat de pădure, este mai mult decât un ansamblu rezidențial, este un stil de viață, cu mișcare si ieșiri în aer liber, sănătate și voie bună alături de familie și prieteni.

Tocmai de aceea, de-a lungul anilor, am susținut proiectele care pun pe primul plan interacțiunea pozitivă între om și natură, între modernitate și tradiții, între dezvoltare și conservare a mediului înconjurător.

Băneasa Race, conceptul sub care se desfășoară începând din acest an, mai multe competiții de alergare, a venit ca o mănușă planurilor noastre de a promova valorile în care credem, așa că nu am ezitat nicio clipă atunci când ni s-a oferit posibilitatea de a ne alătura acestui proiect.

Alături de cei peste o mie de concurenți, de familiile sau prietenii acestora, de sponsori și parteneri, am răspuns prezent la chemarea organizatorilor și astfel duminică, într-o atmosferă de mare sărbătoare, încărcați încă cu energia pozitivă a zilei precedente, ne-am instalat și noi cortul, sediul de primăvară :), la startul Băneasa Race.

Soarele, muzica bună, cafeaua tare și oamenii veseli au fost ingredientele unei zile perfecte. Despre desfășurarea cursei găsiți detalii pe pagina organizatorilor, baneasarace.ro. Noi am văzut numai câștigători: un tată care a trecut linia de sosire de mână cu cele două fetițe, un altul ce a strâns în pumn pe tot parcursul traseului jucăria preferată a juniorului, o mămică în lacrimi care la vederea fiului de nici un an a accelerat de parcă voia să bată vreun record mondial. Fără nici o excepție, la linia de finish ajungeau numai oameni zâmbitori, parcă gata să o ia de la capăt.

Noi ne-am întâmpinat oaspeții cu zâmbete și vorbe frumoase, dăruindu-le la despărțire mici suveniruri și invitația de a ne vizita și în cartier, să vadă cu ochii lor cel mai frumos cartier al Bucureștiului.

Acesta a fost doar un prim pas pe drumul pe care am pornit în această primăvară. Pe 29 aprilie, vom fi alături ca sponsor principal de Băneasa Forest Run, eveniment de alergare pentru amatori, care are loc pe potecile pădurii Băneasa, în apropiere de cartierul nostru. Ieșim din casă, ne bucurăm de natură și facem mișcare. Va fi cu siguranță o cursă interesantă cu un final provocator.

Promitem că Băneasa Forest Run powered by Greenfield va fi o experiență memorabilă, un eveniment cu o atmosferă prietenoasă, prilej de socializare cu alți alergători și de bucurie pentru un rezultat bun sau pur și simplu pentru plăcerea de a alerga.

#StilDeViataSanatos #GreenfieldResidence #greenfield #RunInBucharest #run #alerg #BaneasaRace #BaneasaForestRun


<

>