NOUTĂȚI

Regulament oficial tombola Greenfield-Imobiliarium


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL

Campania este organizata de catre:

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. cu sediul în Oras Voluntari, Sos.Pipera Tunari nr. 4C, Centrul de Afaceri Construdava, Jud. Ilfov si adresa de corespondenta Willbrook Platinum Business & Convention Center, Cladirea A, Etaj 1, Sos. Bucuresti - Ploiesti, Nr. 172 - 176, Bucuresti, Sector 1, CIF  RO 1553483 înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J23/1927/2006, cont RO83BTRL05001202G09191XX  deschis Banca Transilvania - Sucursala Otopeni.

Regulamentul de participare/desfăşurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, afisat pe site-ul www.greenfieldresidence.ro/blog/ .

 

SECTIUNEA 2. PARTICIPANTII

La aceasta campanie pot participa toti vizitatorii targului IMOBILIARIUM, desfasurat in perioada 05-07 mai 2017 in parcarea Mall Baneasa, persoane fizice cu cetatenie romana si varsta de peste 18 ani.

Vizitatorii vor primi la intrarea in locatia targului un badge personal pe care va fi inscris un cod de bare unic, iar inscrierea la tombola se realizeaza prin scanarea codului de bare unic de catre hostess-ele ce vor reprezenta ansamblul GREENFIELD Baneasa.

Un participant se identifica prin nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail.

Un participant se poate inscrie la tombola o singura data si poate castiga un singur premiu. Inscrierile/ scanarile multiple nu vor fi luate in considerare.

 

SECTIUNEA 3. DESCRIEREA CAMPANIEI

Inscrierile la tombola se vor desfasoara la standul GREENFIELD Baneasa de la targul IMOBILIARIUM, ce va avea loc in parcarea Mall Baneasa, in perioada 05 – 07 mai 2017.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 09 mai 2017 la sediul Organizatorului, Impact Developer & Contractor S.A., situat in Willbrook Platinum Business & Convention Center, Cladirea A, Etaj 1, Sos. Bucuresti - Ploiesti, Nr. 172 - 176, Bucuresti, Sector 1.

In tragerea la sorti vor intra toate persoanele care au completat corect datele de identificare: nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail.
In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat in 7 zile urmatoare tragerii la sorti, acesta va fi invalidat si va fi contactata prima rezerva extrasa. Daca nici aceasta persoana nu poate fi contactata in termen de 7 zile, premiul respectiv nu va mai fi acordat.
Numele castigatorilor prin tragere la sorti, precum si premiile acordate, vor fi facute publice pe web site-ul www.greenfieldresidence.ro/blog/ in maxim 15 zile lucratoare de la data efectuarii tragerii la sorti.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica in caz de necesitate datele tragerilor la sorti, cu notificare prealabila, pastrand numarul si valoarea premiilor anuntate initial.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea de a remedia viciile, de orice natura, pe care le-ar putea avea obiectele ce constituie premiile.
Pentru efectuarea tragerii la sorti se va folosi soft-ul pus la dispozitie de SC Konk Media SRL – www.tragerilasorti.ro .

Pentru a intra in posesia premiului castigatorii vor trebui sa se prezinte cu actul de identitate la sediul Organizatorului in termenul stabilit de comun acord, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 16:00.

Premiile vor fi predate pe baza de proces verbal de predare-primite incheiat in dublu exemplar.

 

SECTIUNEA 4. PREMIILE ACORDATE

In cadrul tombolei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 1 Scooter Electric Hoverboard, FreeWheel F1 Negru,
  • 1 Boxa portabila Sony SRSXB2,
  • 1 Ceas Smartwatch Samsung Gear S2 Classic, Negru
  • 1 Smartphone SAMSUNG G930 GALAXY S7 32GB GOLD
  • 1 Bicicleta PEGAS MEZIN 1S

Valoarea totala bruta a premiilor este de 5.808 lei.

Bunurile vor fi insotite de garantia primita de la furnizor/producator.

 

SECTIUNEA 5. TAXE SI IMPOZITE

Impozitul pe venit aferent premiilor este suportat de catre Organizator si apoi virat la bugetul de stat.

 

SECTIUNEA 6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale Participantilor. Participantii sunt de acord ca datele personale sa fie utilizate de catre Organizatori pentru actiuni promotionale viitoare, fara alte obligatii sau plati. Fiecare participant are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare ca datele sale personale sa fie prelucrate in scop de marketing direct, prin adresele de email comunicare@impactsa.ro.

Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa pe adresa comunicare@impactsa.ro adresata Organizatorilor, stergerea sau actualizarea datelor personale, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificate si completate si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Organizatorii au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Participantul  o furnizeaza.

Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

 

SECTIUNEA 7. DISPOZITII FINALE

Prin participarea la aceasta campanie, participantii declara ca sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament pe perioada de desfasurare a campaniei, fara o notificare prealabila.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate descalifica anumiti participanti;

Organizatorii isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

Organizatorii nu-si asuma niciun neajuns creat de intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet, de furnizarea gresita a adresei de e-mail, de neacceptarea conditiilor de comunicare comerciala sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens.

Eventualele neintelegeri  aparute intre Organizatorul campaniei si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Regulamentul campaniei este afisat si disponibil pe site-ul http://www.greenfieldresidence.ro/blog/  pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

ORGANIZATORI,

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A.

Prin

Director General

S.S.  PUZDROWSKI BARTOSZ

 

Persoana Imputernicita

S.S.  VASILE GABRIEL