NOUTĂȚI

Descopera apartamentele cu gradina din GREENFIELD!


Atunci cand gemenele au venit pe lume ne-am dat seama ca traiul in vechiul nostru apartament de 2 camere avea sa devina din ce in ce mai dificil. Aveam nevoie stringenta de un spatiu mai mare, dar imi doream enorm si un spatiu exterior, o curte in care copiii sa se poata juca in voie, asa ca am inceput cautarile pentru o casa.

Am vazut cateva proprietati, dar de fiecare data cand puneam toate datele pe hartie pur si simplu nu ne puteam hotari sa luam decizia finala. O casa individuala inseamna nu doar costuri de intretinere mai ridicate, dar si mai multa munca si bataie de cap. Stiam ca daca facem acest pas nu ne vom mai putea baza pe o asociatie de proprietari care sa se ocupe de eventualele reparatii ale fatadei, acoperisului, instalatiilor sanitare sau de alte probleme care pot aparea la o casa.

La recomandarea unei prietene, am ajuns intr-o zi si in ansamblul GREENFIELD Baneasa, unde am avut surpriza sa vedem cateva apartamente foarte frumoase cu gradina proprie.

In momentul in care am intrat in apartamentul luminos, cu 4 camere, la parterul blocului alb in care totul sclipea de curatenie, am simtit ca si in mintea mea s-a facut lumina. Camerele erau spatioase, iar finisajele moderne dadeau senzatia de lejeritate, de spatiu fluid si aerisit. Mi-au placut foarte mult si incalzirea prin pardoseala si faptul ca apartamentul era compartimentat astfel incat spatiile de zi, bucataria si livingul, erau complet separate printr-un hol de spatiile de odihna. Mai mult, aici scapam definitiv de eterna problema a locurilor de parcare, apartamentul avand alocate 2 locuri de parcare.

In clipa in care am pasit in gradina privata a apartamentului, de aproape 90 de mp, am si inceput sa visez cu ochii deschisi: in coltul acela am putea planta o magnolie, acolo am putea amenaja locul de joaca pentru fete, dincolo am putea aseza un balansoar in care sa ne relaxam citind in serile de vara, aici as vrea sa imi beau cafeaua in fiecare dimineata.

In plus, totul in jur era magic. Cartierul este strajuit pe doua dintre cele trei laturi ale sale de 900 de ha de padure. Aici ai verdeata cat vezi cu ochii. Si liniste. Multa liniste. Doar trilurile pasarilor si fosnetul frunzelor razbat din cand in cand. Iar cand respiri adanc, simti cum pieptul ti se umple de un aer curat cum numai in orasele de munte mai gasesti.

Ne-am luat “la revedere” de la consultantul care ne insotise, dar nu am plecat imediat din GREENFIELD. Am mai ramas putin sa ne plimbam prin cartier si am observat cum, la orele tarzii ale dupa-amiezei, aleile incep sa se umple de familii cu copii care se indreapta catre locul de joaca, se plimba cu rolele sau cu bicicleta. Un mediu perfect in care sa iti cresti copiii. Si, unde mai pui ca accesul in ansamblu este controlat, ceea ce pentru noi inseamna un plus de siguranta.

In mai putin de doua luni de cand am intrat pentru prima oara in GREENFIELD Baneasa eram deja mutati. Apartamentul ne-a fost predat complet finisat, iar acomodarea a fost una usoara atat pentru noi cat si pentru cele doua fetite. Comunitatea se afla in continua dezvoltare, iar noilor veniti sa le dorim sa inceapa aici o noua viata, la fel de frumoasa ca si a noastra.

Mai multe testimoniale despre GREENFIELD Baneasa puteti citi pe http://www.greenfieldresidence.ro/testimoniale


Calitatea aerului în Greenfield
Indicatori Valori LIVE Valori MAX admise*
TEMPERATURA
PM 10 50 µg/m³
CO mg/m³ 10 mg/m³
NO2 µg/m³ 40 µg/m³
UMIDITATE %
*medii zilnice