NOUTĂȚI

De ce sa investesti acum in Greenfield?


La inceputul lunii decembrie, au fost aprobati, prin Hotarare de Guvern, indicatorii tehnico – economici pentru realizarea Magistralei 6 de metrou, indicatori prevazuti in proiectul lansat spre dezbatere publica in luna octombrie a anului 2016.

Termenul estimat de incepere a lucrarilor este a doua jumatate a anului 2017, iar durata de executie este de 48 de luni, valoarea totala a investitiei ridicandu-se 5,9 miliarde de lei (TVA inclus).

O analiza a Colliers International arata ca anuntul recent al Guvernului privind realizarea Magistralei 6 de metrou marcheza conturarea unui nou pol de birouri pe piata bucuresteana de profil, care in ultimii cinci ani s-a extins cu doua zone noi, respectiv Floreasca-Barbu Vacarescu si Grozavesti-Politehnica.

Zona Baneasa - DN1 are avantajul de a fi deja dezvoltata din punct de vedere retail, iar viitoarele proiecte de birouri vor veni atrase de vizibilitate, acces usor si prezenta masiva a functiunilor de retail. Exista un trend al schemelor mixte, care reunesc birouri, retail si rezidential. Cred ca zona Baneasa, odata ce va fi deservita de reteaua de metrou, avand deja o oferta consistenta de retail, se poate dezvolta ca un important pol mixt, componenta de rezidential urmand apoi in dezvoltare, ca al treilea element al ecosistemului”, a explicat George Didoiu, Associate Director al departamentului de birouri din Colliers International.

Zona Baneasa – DN1 va fi deservita in anul 2021 de statiile de metrou Aeroportul Baneasa, Tokio, Washington si Paris, aflate in proximitatea ansamlului nostru.

Este de asteptat, astfel, o crestere a preturilor pe segmentul rezidential in aceasta zona, ca urmare a noilor facilitati de transport, dar si a cresterii cererii de locuinte determinata de dezvoltarea noului pol de birouri.

Asadar, toti cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta in Sectorul 1, aproape de padurea Baneasa, pot gasi acum in Greenfield apartamente cu 2, 3 sau 4 camere la preturi competitive pentru zona de Nord a Capitalei.

Pentru a programa o vizionare puteti lua legatura cu unul dintre consultantii Greenfield, care va vor pune la dispozitie toate informatiile necesare in vederea achizitiei!