Volumul mare de vanzari se explica atat prin locatia unica, dar si prin calitatea incontestabila a produsului imobiliar oferit la un pret sub media zonei de nord a Bucurestiului.

Inceput in anul 2007 prin constructia celor 5 cartiere (Rubin, Topaz, Blue, Onix si Quartz), cu 680 de vile si apartamente, aferente PRIMEI FAZE si vandute in proportie de 100%, Greenfield s-a diferentiat de la bun inceput de celelalte ansambluri datorita conceptului unic de locuire pe care il propune: apartamente spatioase si inteligent compartimentate, construite la cele mai inalte standarde de siguranta si calitate, intr-o locatie unica in peisajul bucurestean.

Am continuat dezvoltarea in perioada 2014 – 2016, cand au fost ridicate cele 924 de apartamente din FAZA A DOUA, Ansamblul Salcamilor. Si de aceasta data dezvoltatorul a venit pe piata cu un produs imobiliar extrem de competitiv din punct de vedere al raportului calitate/ pret, adaptandu-se noilor rigori ale pietei, fapt ce a determinat contractarea in ritm alert a noilor unitati livrate – peste 80% dintre aceste apartamente fiind contractate in prezent.

Mai mult decat atat, am dat de curand startul contructiei FAZEI A TREIA a proiectului – Ansamblul Platanilor! Aceasta noua faza cuprinde 944 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, in 39 de blocuri de 5 etaje, pentru care deja se fac rezervari intr-un ritm foarte rapid.
Iar planurile de dezvoltare nu se opresc aici. In viitorul apropiat este planificata dezvoltarea zonei GREENFIELD PLAZA in suprafata de 10.400 mp, care va oferi locuitorilor servicii si facilitati recreative complete, incluzand un SPA, piscina acoperita si descoperita, terenuri de tenis, terenuri de sport, gradinita, scoala, restaurant, supermarket si banca.

Astfel, nu este de mirare ca, in vara anului 2016, comunitatea Greenfield a atins pragul de 3.000 de locuitori!

Cei 3.000 de altfel de bucuresteni care au ales sa se mute aici au fost atrasi, pe de o parte, de stilul de viata sanatos si de beneficiile oferite de vecinatatea padurii, si, pe de alta parte, de calitatea incontestabila a constructiilor.

Pe o piata a constructiilor rezidentiale inca tanara, in care perioadele de instabilitate economica au dus chiar la dispartita anumitor jucatori de pe piata, experienta de peste 25 de ani a companiei Impact Developer & Contractor, dezvoltatorul ansamblului Greenfield, reprezinta o garantie reala in ceea ce priveste siguranta si calitatea imobilelor construite.

Atunci cand un dezvoltator imobiliar are la activ peste 330.000 mp construiti, peste 3.500 de unitati livrate, 16 ansambluri rezidentiale construite in 4 orase ale tarii si multiple posibilitati de finantare, conferite de calitatea de companie cu actiuni listate la categoria Premium a Bursei de Valor Bucuresti, este firesc ca standardele pentru dezvoltarile actuale sa fie din ce in ce mai ridicate.

Cei care doresc sa viziteze cel mai mare ansamblu rezidential din sectorul 1 pot lua legatura cu unul dintre consultantii nostri.