NOUTĂȚI

Apartamente cu voucher cadou!


Incepand de la finalul lunii septembrie si pana la sfarsitul lunii decembrie 2016, Greenfield iti ofera un stoc limitat de apartamente selectionate, la achizitia carora beneficiezi de un voucher cadou.

Voucherul este in valoare de 2.500 de lei, iar cu el iti poti achizitiona mobilier sau aparate electrocasnice pentru a-ti decora si utila cat mai repede noua locuinta.

Toate apartamentele selectionate sunt apartamente de 3 camere cu suprafete generoase de peste 80 mp, modern compartimentate. De asemenea, aceste apartamente au centrala proprie, incalzire prin pardoseala si finisaje de cea mai buna calitate: tamplarie PVC Salamander Streamline - 5 camere, usi interioare Pinum, parchet Egger cu grosime de 8mm.

Lista completa a apartamentelor care beneficiaza de voucher cadou poate fi vizualizata aici, iar regulamentul oficial al promotiei poate fi citit aici.

Nu mai sta pe ganduri, alege-ti apartamentul dorit si stabileste o vizita in cartier pentru a afla toate detaliile de la unul dintre consultantii nostri! Nu uita, stocul este limitat!

 


<

>