NOUTĂȚI

Cum am petrecut ultimul weekend al verii


Weekend-ul trecut Greenfield-ul a rasunat de rasete si joc de copii, de sunetul mingilor lovite de asfalt in cadrul diverselor competitii sportive si de muzica ritmata de vara.
Am petrecut alaturi de rezidentii nostri si de prietenii care au dorit sa ne viziteze asa cum ne place cel mai mult: cu plimbari cu bicicletele prin padure, cu lectii de Zumba, Yoga, Pilates si Body Combat, cu intreceri de baschet, ping-pong si tenis cu piciorul, caci pasiunea pentru sport este unul dintre lucrurile care ne unesc.
Sambata seara am dansat cu totii animati de muzica lui DJ Lucian Barbarbulescu si de vocea inconfundabila a lui Liviu Teodorescu, care a incins scena Greenfield.
Cei mici s-au amuzat teribil de trucurile magicianului Augustin, au avut parte de multe ateliere creative si sesiuni de face-painting, s-au delectat cu delicioasa vata pe bat facuta chiar sub ochii lor si, cu energia specifica varstei, ne-au facut sa retraim atmosfera magica a jocurilor copilariei, la trambulina si toboganul aduse special pentru ei.
Si pentru ca iubim natura si vrem sa o protejam pentru generatiile viitoare, partenerii de la BMW Romania ne-au oferit ocazia de a vedea cum se conduce un automobil silentios si fara emisii poluante, in cadrul sesiunilor de test-drive pentru noul BMW i3 electric.
Prietenii de la Beraria H au avut gija ca pe parcursul evenimentului gratarul sa fie incins si berea sa fie rece, iar cei de la Betty Ice, Sunday Bagels si Animo Coffee ne-au adus cafea proaspata, covrigi apetisanti si inghetata delicioasa.
Le multumim tuturor partenerilor nostri precum si tuturor celor care ne-au fost alaturi, la aceasta sarbatoare a comunitatii Greenfield!

 

 


<

>

Calitatea aerului în Greenfield
Indicatori Valori LIVE Valori MAX admise*
TEMPERATURA
PM 10 50 µg/m³
PM 2.5 20 µg/m³
CO mg/m³ 10 mg/m³
NO2 µg/m³ 40 µg/m³
UMIDITATE %
*medii zilnice