NOUTĂȚI

Alegeri inteligente - o viață mai sănătoasă!


Am locuit de când mă știu, ca și părinții mei, într-un oraș aglomerat și nu am fost niciodată genul de copil care să fi petrecut foarte multe vacanțe la țară. Credeam că sunt dependentă de agitația orașului și că am nevoie să fiu în mijlocul ei pentru ca viața mea să poată funcționa la parametri normali.

De aceea, atunci când am ajuns în GREENFIELD pentru prima oară am fost pur și simplu bulversată de liniștea care învăluia cartierul, de mirosul diferit al aerului fără noxe, de cerul care putea fi admirat în toată splendoarea lui până departe, fără să fie acoperit de perspectiva blocurilor-colos cu care eram obișnuită.

Am încercat să găsesc diverse defecte acestui ansamblu, să-i pun cât mai multe întrebări „capcană” consultantului care mă însoțea, să-mi spun că este „prea departe”, „prea liniștit”, dar rând pe rând toate temerile îmi erau spulberate. Adevărul era unul singur: GREENFIELD  era locul perfect pentru mine și, mai mult, era locul perfect pentru copilul meu, căruia îi doresc o copilărie chiar mai frumoasă decât cea pe care am avut-o eu.

Locuind în GREENFIELD mă aflu în sectorul 1 al Bucureștiului, la doar 15 minute de Piața Victoriei, și totuși copilul meu nu trăiește înconjurat de betoane, ci de 900 de hectare de pădure, ale cărei efecte benefice asupra sănătății și a psihicului uman sunt binecunoscute.

Ieșim aproape în fiecare seară să ne plimbăm prin pădure, unde Vlăduț poate să alerge în voie, să admire speciile de copaci și de păsări care populează pădurea, lucru pe care nu l-ar fi putut face nicăieri în altă parte.

Iar la capitolul confort, GREENFIELD bifează toate aspectele pozitive pe care mi le doream: ansamblul este curat și întreținut, apartamentul este spațios și bine compartimentat, bucătăria fiind închisă așa cum mi-am dorit, avem încălzire prin pardoseală, iar dotarile sunt moderne și de calitate.

La aproape un an de când ne-am mutat aici, constat că în GREENFIELD am aproape tot ceea ce am nevoie și că nu am dus niciun moment dorul traiului dintr-o zonă aglomerată. Aici există școală, farmacie, bancomat, restaurant, teren de baschet, loc de joacă frumos amenajat, iar în curând se va construi GREENFIELD PLAZA, un centru comunitar complex cu SPA, piscină acoperită şi descoperită, terenuri de tenis, terenuri de sport, grădiniţă, școală de stat, restaurant, supermarket şi bancă.

Cumpărăturile mi le pot face la o aruncătură de băț, la centrul comercial Băneasa, iar atunci când simțim nevoia de o escapadă la munte sau la mare, eu și Vladut ne urcăm în mașină și cât ai zice “GREENFIELD” am și ajuns la destinație, deoarece suntem foarte aproape de șoseaua de centrură și de ieșirile către aurtostrăzi și nu mai pierdem timp în traficul bucureștean.

Sunt foarte mulțumită și de variantele de transport în comun puse la dispoziție de către dezvoltator. Zilnic, inclusiv duminica, există microbuze care circulă după un program convenabil, pe rutele GREENFIELD – Metrou Pipera și GREENFIELD – Băneasa Shopping Center, ceea ce înseamnă că, atunci când va fi suficient de mare pentru a călători singur, fiul meu va putea merge singur la școală sau la întâlnirile cu prietenii.


<

>