NOUTĂȚI

Cele mai bune soluții de locuire pentru familiile cu copii


Încă de la venirea pe lume a primului copil, stilul de viață al întregii familii se scIMG_6194himbă. Nevoia de a separa cât mai bine spațiile de zi de cele de odihnă este tot mai mare, iar necesitatea unor spații de depozitare în care să-și găsească locul toate obiectele necesare întregii familii creș
te și ea.

Pe măsură ce familia se mărește, iar copiii cresc, vei constata că un apartament de 2 sau 3 camere poate deveni sufocant având în vedere nevoile întregii familii. Cei mici au acum nevoie de spații adecvate pentru joacă, odihnă sau teme, iar părinții au în continuare nevoie de intimitate și de spații de relaxare.

Pentru cei care își doresc o locuință spațioasă și modernă, dar nu au timpul sau resursele necesare pentru întreținerea unei vIMG_6074ile, ansamblul rezidențial GREENFIELD oferă cel mai mic preț pe metru pătrat, din toată zona de Nord a Bucureștiului, la apartamentele cu 4 camere.

Aici poți găsi apartamente de 4 camere cu suprafețe generoase de 124 mp, la un preț de numai 783 euro/mp (+TVA), majoritatea apartamentelor încadrându-se la TVA de 5%. În plus, dacă îți dorești și un spațiu exterior aferent locuinței, poți op
ta pentru unul dintre apar
tamentele situate la parter, care beneficiază de gradină proprie.

Raportul calitate/preț este mai mult decât atractiv, mai ales dacă luăm în considera
re fapIMG_6215tul că zona de Nord este una dintre cele mai căutate din București, iar calitatea construcției, a dotărilor și a finisajelor interioare este peste medie. Toate apartamentele beneficiază de centrală proprie, încălzire în pardoseală, iar tâmplăria, pardoselile, placajele ceramice și obiectele sanitare sunt elegante și durabile.

Compartimentarea moIMG_6224dernă a apartamentelor răspunde cu succes cerințelor unei familii active, în care adulții trebuie să facă față atât provocărilor unei vieți cotidiene agitate, dar și celor legate de creșterea copiilor.

Apropierea ansamblului de pădurile Băneasa și Tunari, cu o suprafață însumată de peste 900 de hectare, fac din GREENFIELD locul perfect în care copiii pot crește sănătos și armonios. Aici nivelul de zgomot este redus cu 50% față de centrul orașului, iar calitatea aerului este similară cu cea dintr-un oraș de munte.

Copiii se pot juca astfel într-un mediu sigur și linistit, în spații de joacă frumoIMG_6264s amenajate, și au posibilitatea să exploreze în voie pădurea, cu toate speciile de plante, insecte și păsări pe care aceasta le găzduiește.

Cei care au ales să locuiască în GREENFIELD formează deja o comunitate     tânără și vibrantă, unită de respectul pentru natură și de pasiunea pentru un stil de viață sănătos, unde atât cei mici cât și cei mari își pot face cu ușurință prieteni.


<

>

Calitatea aerului în Greenfield
Indicatori Valori LIVE Valori MAX admise*
TEMPERATURA
PM 10 50 µg/m³
CO mg/m³ 10 mg/m³
NO2 µg/m³ 40 µg/m³
UMIDITATE %
*medii zilnice