NOUTĂȚI

Distractie de Ziua Copilului!


Ieri am sarbatorit impreuna Ziua Copilului in Greenfield. Cu totii, de la pitici la bunici, am fost copii pentru o zi si ne-am bucurat de vremea insorita, de muzica vesela, de fructele proaspete, de jocurile si dansurile copilariei.

Peste 70 de copii s-au adunat la locul   de joaca din Ansamblul Salcamilor, unde Tinkerbell, Peter Pan si Piratul cel pus pe sotii i-au asteptat cu multe jocuri si concursuri distractive, ateliere de pictura pe materiale reciclabile si ateliere de modelaj de baloane.

Fetitele s-au transformat rapid in printese, iar baietii in pirati sau Super Eroi, in cadrul sesiunii de face painting la care au participat. Fiecare dintre ei a plecat acasa cu o fotografie imprimata pe loc, care le va aminti de una dintre cele DSC_2849mai frumoase zile ale anului.

Bunicii si parintii au avut ocazia sa se reintalneasca cu binecunoscutele jocuri ale copilariei “Tara, tara, vrem ostasi!” sau “Cat e ora, lupule?”, jocuri care le-au starnit amintiri frumoase si zambete largi pe buze.DSC_2848

Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta zi frumoasa si care ne-au aratat inca o data ca in Greenfield traieste o comunitate unita si plina de vitalitate!


<

>