NOUTĂȚI

Bucura-te de fiecare centimetru al gradinii tale!


Un spatiu exterior al locuintei este oricand binevenit, fie ca dimensiunile sale sunt generoase sau modeste.

Ca sa profiti la maximum de gradina ta, indiferent de marimea acesteia, si sa o transformi intr-o adevarata oaza de relaxare si buna dispozitie trebuie sa te ghidezi dupa cateva reguli simple:

  1. Foloseste cat mai multa culoare! Poti face acest lucru cultivand cat mai multe specii de flori, diferite ca dimensiune si culoare. In felul acesta spatiul va capata profunzime si vei putea crea mai multe puncte de interes.

 

  1. Profita cat mai mult de spatiul vertical pe care il ai la dispozitie! Cultiva plante agatatoare pe gard sau pe peretele exterior al imobilului si in felul acesta vei avea in fata ochilor o mare de verdeata.

In plus, te poti folosi de o serie de obiecte care sa te ajute sa optimizezi spatiul pe verticala. Spre exemplu, poti folosi o scara veche din lemn pe treptele careia sa asezi ghivece cu flori sau poti aduce cateva pietre mari pe care sa le pozitionezi piramidal si pe care sa le folosesti ca suport pentru flori.

 

  1. Alege un mobilier de gradina confortabil! Din dorinta de a economisi cat mai mult spatiu s-ar putea sa fii tentat sa alegi un mobilier de mici dimensiuni, insa este posibil ca acest lucru sa fie in defavoarea ta. Daca nu te vei simti confortabil nu vei mai petrece atat de mult timp in gradina, care se va transforma rapid intr-un nou spatiu de depozitare al casei, iar aspectul va lasa de dorit. Alege in schimb un sezlong sau un hamac, unde sa te simti confortabil si care sa devina coltul tau preferat pentru lectura si relaxare.

Indrazneste sa fii creativ si nu te lasa intimidat de spatiul pe care il ai la dispozitie. Posibilitatile pot fi infinite. Iar spatiile mici sunt cele mai ofertante atat din punct de vedere al imaginatiei pe care trebuie sa o pui in joc, cat si al satisfactiilor pe care le vei obtine.

In Greenfield, apartamentele de la parter au gradini proprii cu dimensiunui ce variaza intre 24 si 94 de metri patrati, in functie de pozitionare si dimensiunea apartamentului. Alegand un astfel de apartament te vei putea bucura de apropierea de padure si vei avea, in acelasi timp, propriul coltisor de natura pe care sa-l poti personaliza dupa bunul plac!


Calitatea aerului în Greenfield
Indicatori Valori LIVE Valori MAX admise*
TEMPERATURA
PM 10 50 µg/m³
PM 2.5 20 µg/m³
CO mg/m³ 10 mg/m³
NO2 µg/m³ 40 µg/m³
UMIDITATE %
*medii zilnice