NOUTĂȚI

Spatii comune moderne si curate


Vederea unei scari de bloc murdare sau cu finisaje precare iti poate strica buna dispozitie, chiar daca apartamentul catre care te indrepti este unul cochet, cu cele mai moderne dotari. De aceea, in Greenfield avem grija de toate detaliile care ti-ar putea influenta calitatea vietii.

In Greenfield spatiile comune sunt amenajate cu aceeasi atentie cu care sunt amenajate si apartamentele, iar materialele folosite sunt unele durabile, de calitate.

Pardoselile din spatiile comune sunt din granit care ofera, pe langa aspectul elegant, posibilitatea de a intretine usor curatenia, fara a deveni alunecos in conditii de umezeala.

Fiecare imobil este dotat cu ascensor Schindler 3300 pentru 5-7 persoane, cu o putere a motorului de actionare de 3,6 kW/400V. Fiecare lift are in dotare linie telefonica de interventie pentru eventualele situatii de avarie.

In plus, spatiile verzi din fata imobilelor sunt amenajate de arhitecti peisagisti si intretinute corespunzator astfel incat cartierul sa devina oaza ta de liniste si de frumos.


<

>