NOUTĂȚI

Apartamente cu vedere la padurea Baneasa si dotari premium


Atunci cand te decizi sa investesti intr-o locuinta nou construita, ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca la scurt timp sa trebuiasca sa reincepi o serie nesfarsita de renovari, reparatii si imbunatatiri. De aceea, trebuie sa acorzi o atentie sporita finisajelor si dotarilor existente in apartamentul pe care ai pus ochii.

In Greenfield apartamentele beneficiaza de dotari premium, care isi pastreaza in timp eleganta si functionalitatea.

Folosim usi Pinum, cele de acces in fiind blindate, cu finisaj exterior (pe casa scarii) wenge si interior tip stejar NT, iar cele de interior sunt usi celulare Pinum gama Smart (fara geam), montate pe toc din MDF si acoperite cu furnir tip stejar albit NT.

Ferestrele si usile balcoanelor sunt din PVC profil Salamander Streamline 5, culoare antracit, cu geam termopan clar Saint Gobain (4-16-4) si cu deschidere oscilobatanta.

Obiectele sanitare sunt marca Ideal Standard si cuprind: vas de WC suspendat, lavoar cu semipicior Tempo din ceramica alba, rezervor pentru WC ingropat, cada de baie acril de culoare alba Aqua, cada dus acril Karag sau similar.

Apartamentele cu 3 camere au suplimentar o baie echipata cu cada de dus din acril de culoare alba si cabina de dus, iar cele cu 4 camere au suplimentar fata de cele cu 3 camere si un grup sanitar (doua bai si un grup sanitar).

O vizionare in Greenfield te va convinge sa-ti investesti banii cu incredere intr-un apartament bine facut, cu dotari premium!


<

>