NOUTĂȚI

Plantam cate 1 copac pentru fiecare apartament construit!


La finalul saptamanii trecute am avut parte de o zi de distractie si relaxare in aer liber alaturi de locuitorii din Ansamblul Salcamilor, care au raspuns “prezent” invitatiei noastre la o noua actiune de plantare de copaci!

 

Le multumim celor peste 50 de locuitori, care s-au alaturat cu entuziasm demersului nostru si care au ales sa-si petreaca o parte din duminica in afara casei, impreuna cu familia si prietenii din comunitate. Cei mici s-au dovedit a fi cei mai infocati ecologisti, si-au suflecat manecile si s-au imprietenit rapid cu uneltele de gradinarit, spre bucuria parintilor, majoritatea adepti ai unui stil de viata sanatos, aproape de natura.

“Vedeta” zilei a fost un brad inalt de 6 metri, plantat chiar la intrarea in Greenfield, care s-a transformat rapid intr-un punct de atractie si loc de joaca preferat pentru copiii care locuiesc in cartier.

Evenimentul a facut parte din planul nostru de dezvoltare sustenabila a ansamblului: cate un arbore pentru fiecare apartament construit, ceea ce inseamna peste 900 de arbori plantati pana la finalul acestui an.

Cea de-a doua etapa a campaniei de plantare va avea loc peste doar cateva zile, pe data de 6 martie, cand numarul bradutilor plantati va ajunge la 200.

Va asteptam cu drag la o noua zi de distractie in aer liber!


<

>

Calitatea aerului în Greenfield
Indicatori Valori LIVE Valori MAX admise*
TEMPERATURA
PM 10 50 µg/m³
PM 2.5 20 µg/m³
CO mg/m³ 10 mg/m³
NO2 µg/m³ 40 µg/m³
UMIDITATE %
*medii zilnice