NOUTĂȚI

5 motive pentru care Greenfield este alegerea perfectă pentru familia ta


Greenfield este locul potrivit pentru a-ți crește familia, într-o comunitate de alte familii. Datorită poziționării lângă pădure, copilul tău va crește în mod armonios și sănătos, iar tu te vei putea bucura de natura alături de el.

  • Apartamentele de patru camere sunt făcute pentru familiile mari care au nevoie de spațiu, în special cele de la parter, care au grădina proprie, și cele de la ultimul etaj, care au propria terasă.
  • Greenfield este un echilibru perfect între o viață sănătoasă și una urbană, datorită poziționării sale lângă pădure, dar și datorită aerului european al arhitecturii. Comunitatea Greenfield este adepta stilului de viață sănătos: alergat, ciclism etc.
  • Aerul din Greenfield este cu 50 % mai puțin poluat decât în centrul Bucureștiului. Concentrațiile de CO2, SO2, NO2, CO, Cd sunt mult sub nivelul celor din cartierele capitalei. În momentul acesta centrul Bucureștiului are un indice de poluare de 546 ppm, iar Greenfield de 334 ppm.
  • Sunt toate facilitățile în apropiere pentru a satisface toate nevoile familiei tale: campusul Avenor College, locuri de joacă, teren de baschet, minimarket, farmacie, bancomate și restaurantul Green Corner.
  • Dacă vreți un loc ferit de zgomotele orașului, aflați că în Greenfield indicele de zgomot este 22 db, în timp ce în centrul orașului este de 47.

Mută-te în Greenfield pentru o viață de familie frumoasă și liniștită! Lasă-te îmbrățișat de pădure!