NOUTĂȚI

Clădiri de birouri noi din nordul Bucureștiului


Greenfield se află la 15 minute de  Aurel Vlaicu, Aviatorilor, Piața Presei și Pipera, zone ce găzduiesc firme recunoscute la nivel internațional.

Prima clădire, și cea mai avansată, este cea a proiectului Green Court, care aparține de grupul suedez Skanska. Una dintre clădiri, cu o suprafață închiriabilă de 18.000 de mp, va fi construiată în cel de-al doilea trimestru din 2016. Tot anul aceste, grupul Skanska dorește să demareze lucrările și la ultima clădire din Green Court.

Cel mai important proiect este Bucharest one, care urmează să fie finalizat în primăvara aceasta. Acesta se află în zona Calea Floreasca/ Barbu Văcărescu. Turnul de birouri are acces la trei artere principale: Calea Floreasca, Barbu Văcărescu și Pipera. Odată terminat, turnul va deveni a doua cea mai înaltă clădire din Română, cu retail la parter.

O altă clădire importantă din nord este Oregon Park, situată în zona de birouri  Floreasca- Barbu Văcărescu, dezvoltată de Portland Trust, este închiriată integral de compania Oracle. Chiar și zona de retail a fost închiriată în totalitate de către compania de event catering Flavours. Clădirea A este finalizată în proporție de 95%, iar termenul de finalizare pentru restul clădirilor este iunie 2016. Odată finalizat, cele trei construcții din complexul Oregon park se vor desfășura pe o suprafață de 69.342 mp.

Alte două clădiri semnificative, care urmează să fie ridicate sunt Hermes Business Campus II și IRIDE Metroffice, ambele în apropiere de metroul Pipera. Hermen Business Campus II urmând să se finalizeze în decembrie 2016.

La cele de mai sus se adaugă: Anchor Plaza Metropol (35.000 mp), cladirile 4 si 5 ale AFI Park - deja livrate (32.000 mp), Globalworh Campus (29.000 mp), Landmark (24.000 mp), Metroffice (20.000 mp) și Gara Herastrau Project (12.000 mp).

Conform consultanților de la Knight Frank, zona Calea Floreasca- Barbu Văcărescu este o zonă dedicată doar proiectelor mari.

Viziteaza ansamblul residential Greenfield chiar acum!

Sursă foto principală via