NOUTĂȚI

Tu știi ce fel de aer respiri?


Poluarea în marile orașe este inevitabilă. În mare din cauza traficului rutier, a lipsei de spații verzi, cât și a fabricilor industriale.

Doar în București sunt peste 2,5 milioane de automobile. Și cum poluarea provine 70% din traficul auto, suntem din ce în ce mai expuși la efectele secundare ale traiului în marele oraș.

Potrivit ultimelor statistici ale Ministerului Mediului, inhalăm în fiecare lună circa 273 de tone de praf pe kilometru pătrat. Această poluare afectează sănătatea și ne face vulnerabili la boli.

Simptomele poluării asupra organismului pot fi: tuse, oboseală cronică și dureri de cap. Acestea sunt efectele tipice poluării. La nivel mondial, circa 3 milioane mor din cauza expunerii constante la poluare. În plus, Uniunea Europeană susține că Bucureștiul este cea mai poluată capitală europeană.

Problema principală este cauzată de țevile de eșapament ale autoturismelor și conductele de evacuare ale combinatelor, sursele principale ale substanțelor nocive, care produc inflamații ale țesuturilor.

Poluanții din aer ne împiedică să extragem oxigenul din aer. Însă, în Greenfield aerul este cu 50% mai curat decât în centrul Bucureștiului, datorită celor 900 de ha de pădure care înconjoară complexul.

Mută-te în Greenfield pentru o viață mai sănătoasă!

Sursă foto principală via