NOUTĂȚI

Ai apartament spațios? Ești mai productiv!


Atunci când locuiești într-un apartament mai mare ai suficient spațiu pentru toate ideile tale de decorațiuni interioare. Însă, potrivit studiilor recente, atunci când lucrezi de acasă este indicat să lucrezi într-un loc spațios. Stimulează productivitatea.

Potrivit unui studiu, realizat de Universitatea din Stanford pe un eșantion de 13.000 angajați, factorul de satisfacție crește cu 50% atunci când lucrezi acasă. Imaginați-vă cât de productiv puteți fi atunci când lucrați într-un apartament spațios și luminos, înconjurat de pădure, ferit de zgomotele orașului.

Chiar dacă nu lucrați întotdeauna de acasă, dacă vreți să scăpați de zgomotele și agitația de la birou, este recomandat să o faceți în intimatatea apartamentului dumneavoastră spațios.

Nu-i așa că într-un apartament mare parcă există loc de toate gândurile și task-urile care trebuite îndeplinite în ziua respectivă?

În Greenfield apartamentele au între 60 și 110 mp. Iar datorită poziționării lor aproape de pădurea Băneasa și Tunari, munca dumneavoastră nu va fi deranjată de zgomotele orașului.