NOUTĂȚI

Avantajele încălzirii prin pardoseală


Încălzirea prin pardoseală este un sistem folosit încă din Roma Antică, în mai multe tipuri de clădiri.  a În timpurile noastre, prima oară a fost folosit în țări nordice precum Suedia, Norvegia. În România a apărut doar de câțiva ani și este folosit în majoritatea încăperilor. În baie și bucătărie sistemul este folosit pentru a împiedica umiditatea ridicată.

Cum funcționează?

Pardoseala este transformată într-un element radiant prin care se propagă căldura de jos în sus. Acest sistem poate fi atât prin agent termin, dar și electric. În ambele tipuri, căldura se transmite prin tuburi către sapa de beton din pardoseală și apoi împrăștiata prin încăpere.

Dacă vă faceți griji că o să muriți de cald în casă, trebuie să știți că temperatura pardoselii abia se observă. Doar în cazul în care temperatura este setată la un nivel foarte ridicat.

De ce să alegi încălzirea prin pardoseală?

În primul rând, la bloc căldura din calorifere nu este suficientă. Nu se împrăștie uniform în cameră și până la urmă este nevoie de un radiator. Dar dacă aveți încălzire prin pardoseală, căldura este distribuită uniform în cameră. Acest sistem asigură confortul sporit, mai ales pe timpul anotimpului rece.

Papuci de casă? Spuneți-le adio. Atunci când ai căldură prin pardoseala nici nu trebuie să îți faci griji de răcit sau să porți papuci și ciorapi.

În Greenfield, toate apartamentele noastre sunt dotate cu acest sistem. Alege un stil de viață așa cum îți place ție! Vino în Greenfield, cartierul îmbrățișat de pădure!

Sursă principală via