NOUTĂȚI

Idei simple de decorat casa în preajma Crăciunului


Vin sărbătorile și primul lucru la care te gândești este unde încape atâta mâncare. Dar cel mai important lucru atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi este cum arată casă. Să fim serioși, e mai mult pentru tine și orgoliul tău.

Te-ai săturat de clasicul brad în casă? Nimic mai simplu. Cumpără brazi mai mic, decorează-i cu lumini și beteală, pune-i în fiecare cameră din casă. Așa indiferent unde se află invitații tăi, au un brad.

Dacă nu vei avea invitați și nu dorești nici brad, ai putea să încerci să decorezi cu diverse lumini sau chiar să cumperi o instalație steampunk pe care să o așezi deasupra patului.

Coronițe de brad, dar și vâscuri mici pot fi aranjate prin diverse locuri prin casă, precum pe marginea mânerelor, sau deasupra ușilor.

Un alt exemplu neconvențional ar fi decorarea borcanelor. Le poți picta într-o singură culoare, iar în interior poți pune o lumânare. Sau, dacă vrei să fii cu adevărat creativ, sparge un băț cu lichid florescent în interiorul unui borcan și stinge luminile pentru un efect deosebit în seara de Crăciun.

Ești pregătit! Ține minte că în Greenfield sunt cele mai verzi sărbători pentru că ești înconjurat de pădure și natură. Unde poți petrece cel mai frumos Crăciun, ca din povești, dacă nu aproape de natură?