NOUTĂȚI

Clădiri de birouri din zona de Nord a Bucureștiului


În prezent, în zona Floreasca-Barbu Văcărescu există circa 300.000 metri pătrați de birouri moderne. În următorii ani,zona Aurel Vlaicu-Barbu Văcărescu urmează să se dezvolte, adăugându-se încă 6-7 clădiri de birouri.

Aceasta zonă este în continuă dezvoltare. Cea mai modernă clădire din zona este viitorul sediul Vodafone din cadrul Green Court, care va fi gata cel mai probabil în 2016.

În apropiere, grupul Portland Trust lucrează la proiectul Oregon Park. Aici vor fi ridicate trei clădiri de birouri de 70.000 metri pătrați. Tot în stadiul de șantier se află și alte două clădiri de birouri, din cadrul Hermes Business Campus II și IRIDE Metroffice.

În Hermes Business Office se află în prezent firmele Romanian International Bank, DB Schenker, Litera, Xerox și Fribourg Capital.

Una dintre cele mai atractive clădiri cu birouri din București este North Gate, cu o suprafață de 20.000 de metri pătrați, care găzduiește printre alte firme, și firma Renault.

Greenfield se află la 15 minute de  Aurel Vlaicu, Aviatorilor, Piața Presei și Pipera, zone ce găzduiesc firme recunoscute la nivel internațional. Când magistrala 6 de metrou va fi dată în funcțiune, drumul din zona nordică de birouri a Bucureștiului până în Greenfield va fi de maximum 30 de minute.

 


Calitatea aerului în Greenfield
Indicatori Valori LIVE Valori MAX admise*
TEMPERATURA
PM 10 50 µg/m³
CO mg/m³ 10 mg/m³
NO2 µg/m³ 40 µg/m³
UMIDITATE %
*medii zilnice