NOUTĂȚI

Unități particulare de învățământ aproape de Greenfield


Greenfield se află în proximitatea a patru unități de învățământ particulare: Școala Americană, Liceul Francez, Avenor College și Școala Germană, toate amplasate în zona de nord. Fiecare dintre cele trei școli poate oferi copilului tău o educație de excepție.

Școala Americană este o școală multiculturală, recunoscută la nivel international, formată din 10 ha de campus. Limba principală este engleza și a fost fondată în 1962 de Ambasada Statelor Unite. Este singura școală care are autorizația necesară pentru a le oferi studenților programul de bacalaureat internațional.

Liceul Francez este o școală cu predare română - franceză, cu program de studii de la grădiniță până la liceu, care face parte din instituțiile AEFE, din zona Europei de Sud - Est și unde educația este realizată în conformitate cu metodele și programele créate de Ministerul Francez al Educației.

Școala Germană  este singura instituție privată din Romania pentru copiii care vor să urmeze un program de studii de la grădință la liceu, cu predare în limba germană ca limbă maternă.

Avenor College este o școală cu program bilingv mixt, se află pe locul șase pe lista celor mai bune școli din București.  Este un liceu internațional, acreditat de Cambridge și autorizat să țină examene IGCSE și A level.

Sursă foto principală via