Greenfield DUO Challenge, competiția cu zeci de câștigători

01iul.2019 Greenfield DUO Challenge, competiția cu zeci de câștigători

Pe o vreme parcă mai degrabă pentru lenevit pe plajă decât pentru efort susținut, 150 de temerari s-au aventurat Duminica trecută în cea mai tare provocare a verii de la Greenfield Băneasa Residence și partenerii noștri Road Grand Tour și Băneasa Race.

Concurenți cu vârste între 12 și 65 de ani au luat startul în prima ediție a Greenfield DUO Challenge, competiția ce   concurs intersport ciclism in naturastrânge la un loc iubitorii de mișcare în aer liber, fie în alergare sau pedalând pe cărările plimbari cu bicicleta in natura ale pădurii  Băneasa.

 Am avut de toate în această cursă: adrenalină, efort, transpirație,   căzături și abateri de la traseu, chiar și abandonuri, dar, și asta e   cel   mai important, am avut spirit   de echipă și zâmbete de satisfacție la   linia de finiș.

 Mai presus de locul în clasament, toți cei aliniați la start au   „vânat” o   porție de sănătate și  aer curat alături de cei dragi,   prieteni, rude și competitori.

Greenfield DUO Challenge a fost gândită ca o competiție pentru oameni care să promoveze mai departe un stil de viață. O competiție pentru oameni implicați, pentru care inspirația înseamnă oxigenul din respirație. Oameni care știu să se   distreze  în natură, în armonie cu aceasta și pentru care sportul în aer liber este esențial.    cort photobook amplasat in natura

 Am mai deschis un drum în #BucureștiDarDiferit și vom continua să mergem pe el cât mai   multe ediții. Vă mulțumim că sunteți parte din #comunitateaGreenfield și vă   spunem  #WelcomeToMyPlaygroundconcurs de alergat in natura

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder