chirie anunt template

Ești proprietar în Greenfield, cartierul îmbrățișat de pădure? Vrei să închiriezi locuința și altor pasionați de natură?
Trimite-ne anunțul tău pe greenfield@greenfieldresidence.ro și va apărea în această secțiune.

Vrei să te muți în Greenfield cu chirie? Trimite-ne cererea ta pe greenfield@greenfieldresidence.ro.

Împarte experiența Greenfield și cu ceilalți!

De închiriat! Apartament 2 camere, parter cu iesire in terasa (gradina cu iarba 60 mp), partial  mobilat (bucatarie complet mobilata si utilata, dormitor complet, canapéa in living). Mobilierul si toate electrocasnicele si aparatura sunt noi, moderne si de cea mai buna calitate. Apartamentul este prevazut cu loc de parcare, centrala proprie, incalzire in pardoseala si dispune de cablu, internet, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, aspirator, frigider, cuptor electric, plita gaz, hota. Apartamentul se afla la prima inchiriere, cu un loc de parcare si nu a mai fost locuit pana acum.

Preț: 450 euro/luna (1 luna garantie)

Pret: 500 euro / luna (2 luni garantie daca se solicita completarea mobilierului in sufragerie)

Contact: 0722.537.874

Ofer spre inchiriere apartament de 3 camere + un loc de parcare, 2 bai, terasa, suprafata utila 70mp, etajul 5. Blocul, situat in Salcamilor 1 a fost finalizat in 2016 si este ocupat in intregime. Mobilierul, electrocasnicele si aparatura sunt noi, moderne si de cea mai buna calitate. Apartamentul beneficiaza de un dressing generos. Apartamentul dispune de finisaje de calitate: aer conditionat, tamplarie PVC cu geam termopan, CATV, internet, incalzire in pardoseala, usa metalica.

Prețul este de 620 euro/lună.

Contact: 0749.020.308

Închiriez apartament 3 camere, 2 bai, 97,5 mp, cartier Rubin, etj 2/2 + parcare, mobilat si utilat complet.

Preț:  450 euro/lună.

Contact: 0723.398.411

Ofer spre inchiriere un apartament cu 2 camere + un loc de parcare în complex Greenfield, et. 2/5, suprafață utilă de 50 mp + terasă de 7.8 mp, mobilat si utilat complet. Apartamentul este prevazut cu finisaje superioare, centrala proprie, incalzire in pardoseala si dispune de tv, cablu, internet, masina de spalat rufe, frigider, cuptor electric, plita gaz, hota. Apartamentul are vedere libera catre spatiul verde si este bine luminat. Terasa ofera o priveliste specatculoasa catre padure. Apartamentul nu a mai fost locuit pana acum si se afla la prima inchiriere. Blocul este finalizat in 2016 si este ocupat in intregime. Disponibil imediat. Complexul rezidential este păzit.

Preț: 460 euro/lună

Contact: 0726.24.27.23

Ofer spre inchiriere un apartament cu 4 camere situat in complexul Greenfield, cartier Salcamilor 1. Apartamentul este la etajul 1/5, are o suprafata utila de 90 mp si este complet mobilat si utilat: frigider, plita si cuptor electrice, hota, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, uscator, aer conditionat, centrala termica. Este ideal pentru o familie cu copii, unul dintre dormitoare fiind amenajat cu pat suspendat de 350 x 100 cm, rafturi si sertare pentru jucarii etc. Dispune de terasa de 13 mp (7.6 x 1.75 m), debara de 4.8 mp (2.4 x 2 m) si doua locuri de parcare. Blocul se afla langa padure si locul de joaca pentru copii.

Preț: 700 euro/lună

Contact: 0741.130.300

Apartament inchiriat! Ofer spre închiriere un apartament cu 2 camere în complex Greenfield, cartier Salcâmilor 1. Apartamentul este la et. 3/5, are o suprafață utilă de 50 mp + terasă de 7.8 mp, este complet mobilat și utilat și deține loc de parcare propriu.

Preț: 400 EUR/ lună (fix)

Contact: *Apartament inchiriat

Apartament închiriat! Garsoniera complet utilata si mobilata, foarte moderna si spatioasa, cu loc de parcare inclus. Merita vazuta!

Preț: 400 euro/ luna

Contact:*Apartament inchiriat

Apartament închiriat! Apartament 3 camere + un loc de parcare, 2 bai, etaj 4 din 5, este prima inchiriere, Imobilul nu a fost locuit. Blocul este finalizat in 2016 si este ocupat in intregime. Complet mobilat si utilat, electrocasnice noi. Mobilierul, electrocasnicele si aparatura sunt noi, moderne si de cea mai buna calitate. Bucataria este complet mobilata si utilata, apartamentul beneficiaza de un dressing generos. Apartamentul este de asemenea dotat cu centrala proprie, incalzire in pardoseala, Tv, cablu, internet. Disponibil imediat.

Preț: 600 euro/ luna

Contact: *Apartament inchiriat

Apartament închiriat! Apartament 3 camere + un loc de parcare, 2 bai, etaj 2, prima inchiriere. Complet mobilat si utilat. Mobilierul, electrocasnicele si aparatura sunt noi, moderne si de cea mai buna calitate. Bucataria este complet mobilata si utilata si, in plus, apartamentul beneficiaza de un dressing generos. Apartamentul este de asemenea dotat cu centrala proprie, incalzire in pardoseala, Tv, cablu, internet. Disponibil imediat.

Preț: 600 euro/ luna

Contact:*Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament cu 2 camere, spatios, in bloc nou contruit. Apartamentul este complet mobilat cu mobilier modern, de cea mai buna calitate. Apartamentul are centrala proprie, incalzire prin pardoseala si finisaje superioare.

Preț: 450 euro/ luna

Contact: 0730.254.674

De închiriat! Apartament de 2 camere, etaj 3/5. Apartamentul are o suprafata utila de 50 mp si o terasa spatioasa de 7,85  mp. Este mobilat complet si modern.

Preț: 450 euro negociabil

Contact: *Apartament inchiriat

Apartament închiriat! Apartament 3 camere spatios, cu suprafata de 70 mp utili si o gradina proprie de 75 mp. Apartamentul este partial mobilat avand bucataria complet mobilata, dressing in living, masina de spalat, pat in dormitor si canapea in living. Apartamentul nu a mai fost locuit pana acum si se afla la prima inchiriere.

Preț: 550 euro/ luna

Contact: *Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament 3 camere complet mobilat. Bucătări este de asemenea complet mobilată și utilată. Apartamentul are un balcon mare, 2 grupuri sanitare cu cadă și cabină de duș, încălzire prin pardoseală și centrală proprie. Complex rezidential este păzit. Apartamentul se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare.

Preț: 540 euro/ luna

Contact: 0722.532.763

De închiriat! Apartament 4 camere modern si spatios. Apartamentul este nelocuit, complet mobilat si utilat. Beneficiaza de centrala proprie, incalzire prin pardoseala, masina de spalat si electrocasnice de cea mai buna calitate. In plus, apartamentul are o terasa generoasa de 14 mp si ofera o priveliste specatculoasa catre padure.

Preț: 900 euro/ luna

Contact: 0729.100.266

De închiriat! Apartament 2 camere disponibil imediat. Apartamentul este complet mobilat si se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare. Dotari: centrala proprie, incalzire prin pardoseala si finisaje superioare. In plus, apartamentul ofera o priveliste spectaculoasa catre padure!

Preț: 450 euro/ luna

Contact: *Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament 2 camere cu mibilier de calitate superioara. Bucataria este inchisa cu sticla si se poate deschide pentru a se mari livingul. Apartamentul are vedere libera catre spatiul verde si este bine luminat. Se inchriaza cu loc de parcare inclus in pret. Este disponibil la inchiriere imediat.

Preț: 480 euro/ luna

Contact: *Apartament inchiriat

De închiriat! Apartment 2 camere PREMIUM, parter cu terasa amenajata cu vedere la padure, complet mobilat si utilat, 50 mp utili, terasa de 60 mp. Mobilierul si toate electrocasnicele si aparatura sunt noi, moderne si de cea mai buna calitate. Apartamentul este prevazut cu centrala proprie, incalzire in pardoseala si dispune de tv, cablu, internet,masina de spalat rufe, aspirator, frigider, cuptor electric, plita gaz, hota, aer conditionat.

Apartamentul se inchiriaza cu un loc de parcare.

Preț: 500 euro/luna (2 luni garantie)

Contact: 0748.465.439

De închiriat! Apartament 4 camere spatios. Livingul, bucataria, baile si doua dintre cele trei dormitoare sunt complet mobilate si utilate, iar cel de-al treilea dormitor poate fi amenajat de catre proprietar in functie de nevoile chiriasului. Dotarile apartamentului includ: centrala proprie, incalzire prin pardoseala, aer conditionat, frigider, cuptor, aragaz, masina de spalat.

Preț: 1.000 euro/luna

Contact: 0747.070.063

De închiriat! Apartament 2 camere,complet mobilat si utilat, situat într-una bloc nou,finalizat în 2016. Suprafața utila este 51 mp și terasa 7,8 mp. Camerele sunt mari si luminoase. Dotari centrala termica, incalzire prin pardoseala, aer conditionat, aragaz, frigider  masina de spalat. In pret intra si un loc de parcare.

Preț: 380 euro/luna

Contact: *Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament 2 camere spatios, cu suprafata de 60,80 mp si o terasa generoasa de 7,85 mp. Apartamentul este complet mobilat. Mobilierul este luxos si elegant. De asemenea, apartamentul beneficiaza de centrala proprie, incalzire prin pardoseala, aer conditionat, frigider si aspirator. Se pot trimite mai multe fotografii la cerere.

Preț: 400 euro/luna

Contact: 0723.562.317

De închiriat! Apartment 2 camere, nou, complet mobilat si utilat, 50 mp utili plus terasa de 7.3 mp.
Mobilierul si toate electrocasnicele / aparatura sunt noi, moderne si de cea mai buna calitate.
Apartamentul este prevazut cu centrala proprie, incalzire in pardoseala si dispune de tv, cablu, internet,
masina de spalat rufe, aspirator, frigider, masina spalat vase, cuptor electric, plita gaz, hota, aer conditionat, etc.
Apartamentul se inchiriaza cu un loc de parcare.
Mai multe fotografii pot fi furnizate la cerere.

Preț: 2.000 LEI/luna

Contact: 0728.978.656

De închiriat! Apartament 4 camere, la etaj 1/ 5, cu vedere catre parc. Apartamentul este spatios ( 90 mp utili), cu o terasa de 13 mp. Bucataria este complet mobilata si utilata si, in plus, apartamentul beneficiaza de un dressing generos in dormitorul matrimonial.

Preț: 650 euro/luna

Contact: * Apartament inchiriat

De închiriat! Apartment 2 camere, complet mobilat si utilat, 50 mp utili plus terasa de 7.8 mp. Beneficiaza de una din cele mai bune orientari din complexul Greenfield, la sud, cu vedere la padure. Printre dotari se numara: pardoseli, zugraveli, placaje ceramice, obiecte sanitare si tamplarie de inalta calitate, la care se adauga centrala termica, cu incalzire in pardoseala.Locul de parcare este privat.

Preț: 430 euro/luna

Contact: *Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament 4 camere. Se va inchiria complet echipat si utilat, iar mobilierul se va alege impreuna cu chiriasul. Astfel, apartamentul va fi disponibil pentru locuit intr-o luna de la momentul deciziei de inchiriere. Apartamentul se inchiriaza cu doua locuri de parcare si se afla la prima inchiriere.

Preț: 880 euro/ luna (negociabil)

Contact: * Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament 3 camere, spatios, complet mobilat. Mobilier nou, modern, de calitate. Apartamentul are centrala proprie, incalzire prin paedoseala si finisaje superioare. Apartamentul se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare.

Preț: 700 euro/ luna 

Contact: 0752.098.908

De închiriat! Apartament de 2 camere, etaj 2. Apartamentul a fost recent mobilat cu mobilier in intregime nou. Apartamentul beneficiaza de centrala proprie, incalzire prin pardoseala, finisaje noi, terasa spatioasa.

Preț: 400 euro/ luna 

Contact: *Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament de 2 camere, etaj 1 din 5, cu o suprafata de 50 mp utili si o terasa de 7,3 mp, bucatarie inchisa. Apartamentul este nou, complet mobilat si echipat. Finisajele, mobilierul si echipamentele de bucatarie sunt noi, de cea mai buna calitate.

Apartamentul beneficiaza de priveliste catre padurea Baneasa.

Disponibil incepand cu 01 octombrie 2016.

Preț: 450 euro/ luna 

Contact: *Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament 2 camere nou, aflat in bloc nou, la prima inchiriere, mobilat nou (Mobexpert + Elvila), et.3 din 5, cu suprafata de 56 mp,cu balcon de 7 mp, prevazut cu centrala proprie, incalzire prin podea, cu toate utilitatile: tv, cablu, internet, masina de spalat, frigider, hota, aer conditionat, etc.

Cu loc de parcare vizibil din apartament.

Decorat cu tablouri de artist plastic.

Preț: 450 euro/ luna 

Contact: 0744662700

De închiriat! Apartament de 2 camere, situat la etajul 2 (din 5), cu suprafata de 61 mp construiti, 50 mp utili si o terasa de 7,60 mp. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat.

Preț: 450 euro/ luna 

Contact: *Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament de 4 camere, situat la etajul 3 (din 5), cu suprafata de 110 mp construiti. Bucataria apartamentului este mobilata, iar restul apartamentului nemobilat. Apartamentul beneficiaza de o priveliste spectaculoasa catre padurea Baneasa.

Preț: 700 euro/ luna

Contact: *Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament de 2 camere, situat la parter, 61 mp contruiti, 50 utili. Apartamentul beneficiaza de o curte proprie de 51 mp. Apartamentul este in curs de amenajare si va fi mobilat complet in stil modern, mobila si aparatura premium.

Preț: 500 euro/ luna

Contact: *Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament de 2 camere, etaj 2, cu o suprafata de 68 mp construiti, 50 mp utili si o terasa de 7,3 mp. Apartamentul este modern, bine compartimentat si complet mobilat. Finisajele si mobilierul sunt noi, de cea mai buna calitate. Se pot trimite mai multe fotografii la cerere.

Preț: 400 euro/ luna

Contact: *Apartament inchiriat

De închiriat! Garsoniera în cartierul Topaz, situata la etajul 1/3, decomandată, renovată complet in 2015, cu loc de parcare. Este mobilată și utilată modern (frigider, aragaz, hota, masină de spălat), arata impecabil, totul nou.

Preț: 330 euro/luna + o luna garantie. Exclus animale de companie.

Contact:*Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament de 2 camere nou, etaj 3/5, mobilat si utilat complet!

Preț: 450 euro/luna

Contact: +40 729 100 944

De închiriat! Apartament de 2 camere nou, mobilat si utilat complet, bucatarie deschisa.

Preț: 450 euro/luna

Contact: +40 729 100 944

De închiriat! Apartament 4 camere situat la etaj 2 din 5, cu 3 bai, 2 locuri de parcare, complet mobilat si utilat. Apartamentul are centrala proprie, incalzire prin pardoseala, aer conditionat, contoare utilitati separate, internet de mare viteza, Wi-Fi, dar si o terasa spatioasa cu vedere spre padure!

Preț: 1.000 euro/luna

Contact: * Apartament inchiriat

De închiriat! Apartament de 4 camere, mobilat complet și utilat. Imobilul este prevăzut cu 3 grupuri sanitare, living orientat spre apus, iar dormitoarele au toate vedere spre pădure. Etaj 3/5.

Preț: 1000 euro

Puteți solicita mai multe fotografii cu apartamentul la mailul: greenfield@greenfieldresidence.ro

Contact: * Apartament inchiriat