Apartamente

Ansamblul Rezidential Greenfield are, pana in prezent, cinci cartiere construite.

Quartz

Definit de un stil architectural modern si elegant, cartierul Quartz reprezinta ultimul cartier de blocuri dezvoltat pana in prezent in Greenfield.

Este compus din 9 blocuri (1 cu P+2 si 8 cu P+3, cu terasa), apartamentele avand 1 si 2 camere.

Situat la 20 m de Padurea Baneasa si la 340 m de Padurea Tunari, ansamblul este strabatut de o strada interioara cu dublu sens, cu trotuare largi si are prevazute locuri de parcare in alveole amplasate intre corpurile de cladire.

Ca si celelalte cartiere din Greenfield si acesta dispune de spatii de joaca pentru copii si alei de promenada.

 

Onix

Cu un aspect cochet si aerisit, Onix este cel mai putin dens dintre toate cele cinci cartiere construite pana in prezent.

Acesta este format din 9 blocuri in structura P+3 cu terasa, apartamentele avand 1, 2 si 3 camere, fiind situate la mai putin de 20 m de Padurea Baneasa.

Cartierul Onix este strabatut de o artera de circulatie carosabila, avand sens unic si dispune de locuri de joaca, alei pietonale si amenajari peisagistice de calitate.

Aleile de promenada si spatiile verzi de care dispune fac din aces cartier un mediu de viata ideal pentru familiile cu copii.

 

Blue

Cartierul Blue este situat la 90 m de Padurea Baneasa si la 30 m de Padurea Tunari, fiind cel de-al patrulea cartier construit in Greenfield.

Este compus din 18 blocuri (4 blocuri P+2 si 14 cu P+3, cu terasa) cu apartamente de 1, 2 si 3 camere si dispune de numeroase alei de promenada, spatii verzi si parcari supraterane.

Cartierul este flancat de 2 artere importante de circulatie carosabila, la vest, strada ce delimiteaza cartierul Blue de cartierul Rubin, iar la est strada Vadul Moldovei. De asemenea, ansamblul este deservit de strazi interioare ce au un caracter privat.

Toate parcajele sunt adiacente strazilor interioare si nu drumurilor propuse a deveni publice, fiind si cel mai generos dintre toate in ceea ce priveste numarul acestora.

Pe latura sudica regasim gospodaria de apa ce deserveste toate cele 5 ansambluri.

 

Topaz

Topaz, cel de-al doilea cartier construit in Greenfield, are in componenta 13 blocuri (7 blocuri P+2 si 6 blocuri P+3, cu terasa), apartamentele avand 1, 2 si 3 camere.

Situat la 20 m de Padurea Baneasa si la 250 m de Padurea Tunari, ansamblul este deservit de o strada interioara cu dublu sens, in forma de bucla si dispune de alei pietonale si parcari ce incadreaza aceasta strada.

Din primavara anului 2009, odata cu finalizarea amenajarilor peisagistice, acest cartier dispune de spatii de joaca pentru copii si alei de promenada.

 

Rubin

Este primul cartier dezvoltat de Impact in aceasta zona a capitalei, de o frumusete naturala rar intalnita. A fost finalizat in octombrie 2008.

Cu un stil arhitectural clasic si elegant, cartierul Rubin este compus din 34 de vile si 16 blocuri (4 blocuri cu P+2 si 12 blocuri cu P+2+M), cu apartamente de 2 si 3 camere.

Acoperisurile din tigla il diferentiaza net de celelalte cartiere.

Cartierul este situat la 20 m de Padurea Baneasa si 120 m de Padurea Tunari. Dispune de locuri de joaca, teren de sport, parcari supraterane, alei pietonale si amenajari peisagistice de calitate.

 
Cauta apartamente
Vezi galerie foto
Plan Greenfield
Cota de 5% TVA

Aboneaza-te la newsletter

Intrebari frecvente
Nota: Toate imaginile cu locuinte prezentate in acest website sunt fotografii reale din
ansamblul rezidential Greenfield. Galerie foto | Galerie video
Copyright © 2010 Greenfield Residences - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare